TV-stjernen skilles etter 15 år

Kona har fått nok av Patrick «McDreamy» Dempseys ego.

BRUDD: Etter 15 år som mann og kone er det nå over for ekteparet Patrick Dempsey og Jillian Fink.
 Foto: All Over Press
BRUDD: Etter 15 år som mann og kone er det nå over for ekteparet Patrick Dempsey og Jillian Fink. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Grey's Anatomy»-stjernen Patrick Dempsey (49) er ikke lenger «McDreamy» nok for kona Jillian Fink (48). Ifølge TMZ har hun nemlig tatt ut skilsmisse mot skuespillerektemannen.

«Vi har etter nøye vurdering og gjensidig respekt, kommet fram til at vi ønsker å avslutte vårt ekteskap. Vårt hovedfokus er nå at barna våre skal ha det bra, og vi ber om at dere respekterer vårt privatliv i denne tøffe tiden», uttaler ekteparet i en skriftlig pressemelding.

TMZ har snakket med kilder nær det kommende eks-ekteparet, som hevder at 48-åringen er lei av Hollywood-skuespillerens stjernenykker:

- Det gjenstår å se hvor vennskapelig dette bruddet blir. Hun er nemlig lei av Patricks ego, som hun mener har vært ute av kontroll den siste tiden. For henne handler alt om barna.

Skrev aldri ekteskapspakt

Patrick og make up-artisten Jillian giftet seg i 1999, og har siden fått barna Tallulah Fyfe (13), og tvillingguttene Darby Galen og Sullivan Patrick (8).

Ifølge TMZ skal paret dele omsorgen for de tre barna, men Jillian Fink krever både underholdningsbidrag og barnebidrag fra «Grey's Anatomy»-stjernen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer