TV-stjernen Shannen Doherty roses for åpenhet rundt brystkreften

- For meg var åpenhet både en lettelse og en hjelp, sier P4-programleder Lise Askvik til Seoghør.no, som selv har stått frem med sine erfaringer med kreftsykdom.

EN VIKTIG STEMME: Det var i fjor skuespiller Shannen Doherty (t.v) fikk skrekkbeskjeden om at hun er rammet av brystkreft. I likhet med P4-programleder Lise Askvik, har hun valgt å åpenhet rundt sin kamp mot kreften.  Foto: NTB scanpix / Espen Solli
EN VIKTIG STEMME: Det var i fjor skuespiller Shannen Doherty (t.v) fikk skrekkbeskjeden om at hun er rammet av brystkreft. I likhet med P4-programleder Lise Askvik, har hun valgt å åpenhet rundt sin kamp mot kreften. Foto: NTB scanpix / Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For omtrent ett år siden ble det kjent at skuespiller Shannen Doherty (45) - blant annet kjent fra TV-serien «Beverly Hills 90210» - var rammet av brystkreft med spredning.

Det var da skuespilleren saksøkte sitt tidligere management Tanner Mainstain og Steven Blatt, at diagnosen ble kjent. Selv fikk hun vite om brystkreften i mars 2015.

Forrige uke avslørte Doherty at den kraftige kreftbehandlingen har gjort at håret hennes har begynt å falle av, noe som førte til at hun barberte av seg alt håret.

Seansen delte hun steg for steg med sine omkring 300.000 følgere på Instagram, der hun til slutt viste frem det endelige resultatet.

Saken fortsetter nedenfor.

- En utrolig tøff dag

Mandag delte «Beverly Hills 90210»-stjernen et nytt bilde av seg selv med sitt nybarberte hode, sammen med moren Roa Elizabeth Shannen, venninnen Anne Marie Kortright og kameraten Chris Cortazzo. 

- Takk til disse tre som hjalp meg gjennom en utrolig tøff dag, og som fortsetter å stille opp og elske meg, skrev hun til bildet. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer