<strong>I FLAMMER:</strong> Deretter satte programlederen Hammond fyr på seg selv. Foto: All Over Press
I FLAMMER: Deretter satte programlederen Hammond fyr på seg selv. Foto: All Over Press Vis mer

TV-stjernen satte fyr på seg selv

Programlederen trengte umiddelbar slukningshjelp.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Han er kjent fra NRK3 og Max-programmet «Top Gear», som flere ganger har vært på Norgesbesøk for å spille inn scener. Nå er Richard Hammond (42) i gang med innspillingen av sin nye serie «Crash Course» for BBC.

Og onsdag ble en svært dramatisk dag for TV-stjernen, som gjorde to fysisk krevende stunts. Etter å ha kastet seg ned fra en bro i Los Angeles, satte han deretter fyr på seg selv. Selvfølgelig med et lag  flammebeskyttende salve smurt inn på kroppen.

«Tilbake fra dagens Beverly Hills-maraton. I dag skal jeg falle ned fra en bro. For en merkelig mottakelse jeg har fått av Los Angeles. I går ble jeg kastet gjennom et vindu», skrev Hammond på Twitter.
 
Tidligere har kona til Hammond tryglet ham om å kutte ut de farlige tv-stuntene, etter at han nesten døde i 2006. Det ser stjernen ikke ut til å bry seg om.

I serien «Crash Course» lærer blant annet Hammond seg å bruke tunge maskiner i USA.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Richard Hammond: - Ser mindre oppblåst ut enn tidligere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer