Golden Globe 2017:

TV-stjernen kom med dristig sexspøk fra scenen

Alt gikk ikke på skinner da Sofie Vergara skulle introdusere scenens neste gjester. 

KONTROVERSIELL: Sofia Vergaras vits under nattas Golden Globe-utdeling ble ikke godt mottatt av alle. Foto: Paul Drinkwater / NBC via AP / NTB Scanpix
KONTROVERSIELL: Sofia Vergaras vits under nattas Golden Globe-utdeling ble ikke godt mottatt av alle. Foto: Paul Drinkwater / NBC via AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Golden Globe-utdelingen i natt var innholdsrik. Flere vitset med Donald Trump fra scenen, enkelte tok til tårene og det var heller ikke mangel på glitter og glamour på den røde løperen.

«Modern Family»-stjerna Sofia Vergara var blant dem som glitret aller mest under utdelingen. I en kjole som overlot lite til fantasien var hun også på scenen natt til mandag.

Hun hadde fått i oppdrag å introdusere døtrene til «Rocky»-stjerna Sylvester Stallone, Sophia (20), Sistine (18) og Scarlet (14).

ÆREFULLT OPPDRAG: Døtrene til Sylvester Stallone, Scarlet, Sophia og Sistine, var alle Miss Golden Globe i år. Her er de med faren sin på en etterfest natt til mandag. Foto: Matt Winkelmeyer / Getty Images for InStyle / AFP / NTB Scanpix
ÆREFULLT OPPDRAG: Døtrene til Sylvester Stallone, Scarlet, Sophia og Sistine, var alle Miss Golden Globe i år. Her er de med faren sin på en etterfest natt til mandag. Foto: Matt Winkelmeyer / Getty Images for InStyle / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Sammen hadde jentene fått tittelen som årets «Miss Golden Globe». Jentene hadde på seg matchende, sorte kjoler, og hadde i oppdrag å eskortere vinnere, utdeler og artister av scenen.

Da Vergara skulle introdusere jentene til scenen, virket det som hun hadde språkvansker. Det resulterte i en spøk som kanskje var litt på kanten for en prisutdeling i beste sendetid.

- Anal tradisjon

Vergara la etter hendelsen ut et innlegg på Instagram der hun avkreftet at det var en talefeil som sto for den sjokkerende vitsen.

«Jeg prøvde bare å komme på en god an*s-vits», skrev hun.

For fra scenen liret hun nemlig av seg flere vitser som omhandlet rumpa og endetarmsåpningen.

- For Hollywood Foreign Press Association er det en anal tradisjon, sa hun og fortsatte:

- Jeg mente ikke... De har en anus tradisjon, proklamerte hun.

Det var nemlig ordet «annual», eller årlig, tv-stjerna forsøkte å si fra scenen. People har også omtalt saken.

- De har en tradisjon som de gjennomfører hvert år der de velger en andregenerasjons innvandrer til å hjelpe til med presentasjonen av priser. For å gjøre pliktene til Miss Golden Globe i kveld, ta vel i mot de tre talentfulle og vakre døtrene til Sylvester Stallone og Jennifer Flavin, fortalte Vergara.

GLITRET: Sofia Vergara på den røde løperen under nattas Golden Globe-utdeling. Foto: Billy Farrell / BFA / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
GLITRET: Sofia Vergara på den røde løperen under nattas Golden Globe-utdeling. Foto: Billy Farrell / BFA / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Vitsen falt ikke i god jord hos alle. The Sun skriver at flere seere gikk hardt ut mot Vergara i sosiale medier.

«Umm, kom akkurat Sofia Vergara med en anal-vits før hun introduserte to tenåringsjenter? Skjedde dette liksom?», skrev en seer på Twitter.

«Jeg er glad vi alle er enige i at Sofia Vergaras anal-vits var grusom», skriver en annen.

TABBE: Da Golden Globes-vert Jimmy Fallon skulle åpne showet, var ikke alt slik det skulle være. Dette resulterte i masse latter fra salen. Video: Hollywood Foreign Press Association /DCP Rights, LLC via CNN Vis mer

Meryl ut mot Trump

Flere skuespillere, regissører og produsenter kunne etter kveldens utdeling smykke seg med tittelen Golden Globe-vinner, men en som allerede har har vunnet den prestisjetunge prisen hele åtte ganger og har vært nominert 30 ganger, er veteranen Meryl Streep (67).

Det var derfor naturlig at stjerna, som har spilt i store filmer som «Mamma Mia», «The Devil Wears Prada» og «Sophie's Choice», ble hedret med æresprisen under utdelingen.

«TORDENTALE»: Meryl Streep sparte ikke på kruttet under takketalen sin på Golden Globe-utdelingen natt til mandag norsk tid. Foto: NBC / Wenn.com / NTB Scanpix 
«TORDENTALE»: Meryl Streep sparte ikke på kruttet under takketalen sin på Golden Globe-utdelingen natt til mandag norsk tid. Foto: NBC / Wenn.com / NTB Scanpix  Vis mer

Streep brukte tiden på scenen godt. Hun hadde med seg et manus på flere kort, og kom med spark til blant annet Donald Trump og innvandringspolitikk. Hun brukte aldri navnet til den påtroppende presidenten under talen sin, men det ble tydelig for både publikummere i salen og seere der hjemme at stjerna snakket om ham.

Det som utløste Streeps tirade mot Trump, var at han hadde mobbet New York Times-journalist Serge Kovaleski, som er funksjonshemmet.

Trump gestikulerte under en av sine taler mot journalisten, som skapte overskrifter verden over. Streep beskriver det som fjorårets mest oppsiktsvekkende hendelse.

- Respektløshet avler fram respektløshet, vold avler fram vold. Når de med mest makt bruker posisjonen sin til å mobbe andre, taper vi alle sammen, sa hun fra scenen ifølge Business Insider.

VANT: Ryan Gosling ble kåret til beste mannlige skuespiller for sin rolle i «La La Land». På scenen takket han både kona og sin døde svoger for støtten. Video: Hollywood Foreign Press Association/DCP Rights, LLC via CNN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer