PÅ BEDRINGENS VEI: Michael C. Hall har i hemmelighet slitt med kreft, men legene tror han vil bli helt bra igjen. Foto: All Over Press
PÅ BEDRINGENS VEI: Michael C. Hall har i hemmelighet slitt med kreft, men legene tror han vil bli helt bra igjen. Foto: All Over PressVis mer

TV-stjernen kjemper mot kreften

Dexter-skuespilleren har kjempet mot kreften i hemmelighet.

SEHER.NO: Skuespiller Michael C. Hall (38) har gjort stor suksess i serier som "Dexter" og tidligere i "Six Feet Under", som begge er sendt på norske TV-skjermer.

Nå avslører skuespilleren at han kjemper mot kreften i lengre tid. 38-åringen skal ha fått diagnosen Hodgkins lymfom.

Heldigvis for skuespilleren har han fått beskjed av legene om at sykdommen kan "behandles og kureres".

- Sykdommen er på tilbakegang og har vært det en tid. Han vil fortsette å få behandling, sier Halls talsperson Craig Bankey til UsMagazine.

Hall er nominert til Golden Globe på søndag for sin rolle som seriemorderen Dexter Morgan. Han lar seg ikke stoppe av sykdommen og har planer om å være tilstede under utdelingen sammen med sin kone, Jennifer Carpenter. Carpenter spiller for øvrig hans søster i serien.

Hodgkins lymfom er en kronisk sykdom og en kreftform med stor og ukontrollert vekst av lymfeceller, ifølge Norsk helseinformatikk.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Giftet seg med "søsteren"