TV-stjernen kjemper mot kreften for tredje gang

Legene oppdaget flere svulster da Diem Brown (32) måtte hasteopereres etter dramatisk kollaps.

SYK IGJEN: TV-personlighet Diem Brown ble forrige uke diagnostisert med kreft for tredje gang på ni år. Her er hun avbildet på et arrangement i Water Mill, New York i sommer.  Foto: Splash News/ All Over Press
SYK IGJEN: TV-personlighet Diem Brown ble forrige uke diagnostisert med kreft for tredje gang på ni år. Her er hun avbildet på et arrangement i Water Mill, New York i sommer. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I løpet av de ni siste årene har MTV-stjernen Diem Brown kjempet sitt livs kamp, etter at hun som 23-åring fikk kreftdiagnosen for første gang.

Nå er «The Challenge»-stjernen blitt diagnostisert med kreft for tredje gang, melder People.

Det var en dramatisk kollaps under innspillingen av et nytt reality-show utenlands som førte til at kreften ble oppdaget forrige uke. 32-åringen ble fløyet til New York, der hun gjennomgikk en hasteoperasjon sist søndag kveld.

- Legene fant en svulst som blokkerte tarmen hennes fullstendig. De klarte å fjerne den, men samtidig oppdaget de flere andre svulster, forteller TV-stjernens søster Megan til People.

Tre dager etter at tarmkreften ble oppdaget ble Diem operert igjen, etter at komplikasjoner fra den første operasjoen forårsaket en infeksjon i mageregionen hennes.

32-åringen, som tidligere har hatt eggstokkreft to ganger, ligger nå på intensivavdelingen på sykehuset i New York. Tilstanden hennes skal være stabil, men hun forventes ikke å bli skrevet ut før om to uker.

- Den andre operasjonen var et tilbakeskritt. Men i løpet av de neste få ukene vil hun forhåpentligvis være bra nok til å starte cellegiftbehandlingen, fortsetter Megan.

- Hun er inn og ut av bevissthet. Hun er på mye medisiner, men innimellom kan man se at lyset er tilbake i øynene hennes, forteller hun videre til People.

TØFF: MTV-profilen strålte på MTV Video Music Awards for ett år siden, dengang med kort hår etter sin forrige kreftbehandling. Denne helgen arrangeres prisutdelingen igjen i New York - der Diem ligger på sykehus. Foto: Richie Buxo / Splash News/ All Over Press
TØFF: MTV-profilen strålte på MTV Video Music Awards for ett år siden, dengang med kort hår etter sin forrige kreftbehandling. Denne helgen arrangeres prisutdelingen igjen i New York - der Diem ligger på sykehus. Foto: Richie Buxo / Splash News/ All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Klar til kamp

Da Diem Brown ble rammet av eggstokkreft som 23-åring, måtte hun operere vekk den ene eggstokken, deler av egglederen og flere lymfeknuter. Og da kreften kom tilbake i 2012, delte hun den vanskelige veien mot remisjon av sykdommen på en egen blogg for People.

- Kreften har forandret meg som person. Det høres ut som en klisjé, men jeg har bare dette ene livet og jeg må leve hver dag til det fulle. Jeg setter mye større pris på ting nå, uttalte Diem til People tidligere denne måneden.

Etter at hun ble innlagt på sykehus forrige uke, har den tapre TV-personligheten mottatt en mengde støtteerklæringer. Disse får hun lest opp i sykesengen, forteller Megan, som har klokketro på søsteren sin.

- Hun er en som kjemper. Hun er beintøff. Dette er tredje gang hun har måttet takle dette og hun er forberedt. Det er definitivt en kamp i motbakke, men jeg vet at hvis noen kan klare det, så er det henne, understreker Megan Brown overfor People. 

LES OGSÅ: - Veldig lei meg for at det er så liten tid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer