«Orange is the New Black»:

Tv-stjernen har giftet seg med programmets manusforfatter

Lykken smiler for Samira Wiley.

NYGIFTE: Lørdag amerikansk tid giftet «Orange is the New Black»-stjernen Samira Wiley seg - med seriens manusforfatter. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
NYGIFTE: Lørdag amerikansk tid giftet «Orange is the New Black»-stjernen Samira Wiley seg - med seriens manusforfatter. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Netflix-suksessen «Orange is the New Black» går snart inn i sin femte sesong. Tradisjonen tro slipper strømmetjenesten alle episodene sammen dag, som i år blir den 9. juni.

Om du ikke har sett forrige sesong, kan du stoppe å lese nå. Det er nemlig slik at en av sesongens mest dramatiske scener involverte skuespiller Samira Wiley (29), som spiller karakteren Poussey Washington.

GIFT: I serien spiller Samira Wiley karakteren Poussey Washington. Foto: JoJo Whilden / Netflix
GIFT: I serien spiller Samira Wiley karakteren Poussey Washington. Foto: JoJo Whilden / Netflix Vis mer

I en kaotisk fengselsscene blir hun drept, og dukker derfor neppe opp i den femte sesongen av humor-dramaet.

Giftet seg

Skuespillerprestasjonene som innsatt i et hektisk fengselsmiljø sørget for for øvrig at hun vant SAG-pris. Når hun ikke er på skjermen, er imidlertid livet mye roligere og lykkeligere.

Lørdag fikk hun nemlig sitt «ja» fra kjærligheten i hennes liv.

Det er bryllupsmagasinet til Martha Stewart som først omtaler saken.

I høst ble det kjent at Wiley hadde forlovet seg med «Orange is the New Black»-manusforfatter Lauren Morelli (34), og nå er de altså rette ektefolk.

Bryllupet fant sted i Palm Springs i California. Stedet de holdt bryllupet var også stedet de forlovet seg. Brudene hadde begge på seg hvite antrekk, med Wiley i en brudekjole og Morelli i en hvit jumpsuit. Begge antrekkene var fra designeren Christian Siriano.

Magasinet skriver at bryllupet var fargefylt, og at seremonien foregikk utendørs. Den første dansen de nygifte hadde sammen var til Justin Biebers «Baby».

På bordene var det store blomsterbuketter og sitrusfrukter. Vinglassene var i forskjellige farger, og en konfettimaskin sørget for en fargerik aften.

Møttes på jobb

Manusforfatteren møtte 29-åringen på innspillinga av «Orange Is The New Black»i 2014.

De ble ifølge svenske Expressen et par etter kort tid. Det var bare noen få år etter at Morelli innså at hun likte jenter.

KOLLEGER: Samira Wiley og Lauren Morelli jobbet begge med Netflix-serien, men fra hver sin kant. Mens Wiley sto foran kameraene, hadde Morelli skrevet handlingen. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpix
KOLLEGER: Samira Wiley og Lauren Morelli jobbet begge med Netflix-serien, men fra hver sin kant. Mens Wiley sto foran kameraene, hadde Morelli skrevet handlingen. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpix Vis mer

- Jeg forsto at jeg var homofil høsten 2012, an av de første dagene under innspillingen av serien, skrev hun i en tekst for noen år siden.

Da paret i høst forlovet seg, viste de fram kjærligheten sin for hverandre på Instagram.

Bildet viser et smilende par, og på fingeren har 29-åringen en glitrende diamantring. Under fotografiet har hun bare skrevet «Ja», og tagget 34-åringens profil på Instagram i ringen.

Yes.

Et innlegg delt av Samira Wiley (@whododatlikedat)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer