TV-stjernen gikk ned 34 kilo

«Pawn Star»-stjernen Austin «Chumlee» Russell fryktet helseproblemer om han ikke endret matvanene.

DRASTISK VEKTTAP: Austin «Chumlee» Russell har gått ned over 34 kilo, men er fortsatt ikke helt fornøyd. Bildet til venstre er tatt i 2010 og TV-stjernen er langt slankere på bildet til høyre som ble tatt i februar i år.  Foto: All Over Press
DRASTISK VEKTTAP: Austin «Chumlee» Russell har gått ned over 34 kilo, men er fortsatt ikke helt fornøyd. Bildet til venstre er tatt i 2010 og TV-stjernen er langt slankere på bildet til høyre som ble tatt i februar i år. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Austin «Chumlee» Russell (31) er nesten ikke til å kjenne igjen etter at han la om kostholdet og begynte å trene. Russell har gått ned over 34 kilo er i dag en skygge av sitt tidligere jeg.

- Jeg har aldri vært så sunn før. Det har vært en lang vei å gå og jeg er så stolt av meg selv, sier Russell til Las Vegas Review-journal.

31-åringen har også begynt å trene hele seks ganger i uken!

Chumlee ble kjent gjennom TV-serien «Pawn Stars» om brukthandelen i Las Vegas, som i Norge sendes på kanalen MAX, og fikk kallenavnet etter hvalrossen Chumley fra TV-serien «Tennessee Tuxedo and his Tales».

Jukser én gang i uken

Rett før han slo gjennom på TV døde Russells far av kreft i bukspyttkjertelen og han har selv vært livredd for å utvikle alvorlig sykdom som en følge av vekten.

- Jeg sørger for at jeg spiser mye grønnsaker og holder meg unna rødt kjøtt, sier Chumlee som likevel jukser én gang i uken.

- Da feirer jeg vekttapet med å spise det jeg vil - helst en god pizza, sier han.

Også Russells «Pawn Stars»-kollega Corey «Big Hoss» Harrison har gått dramatisk ned i vekt, men istedet for å slanke seg naturlig tok han en fedmeoperasjon og gikk ned over 45 kilo på fem måneder.

BLE BERØMT I BRUKTHANDEL: Siden 2009 har Chumlee vært en del av TV-serien «Pawn Stars» sammen med Corey, Richard og Rick Harrison.  Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
BLE BERØMT I BRUKTHANDEL: Siden 2009 har Chumlee vært en del av TV-serien «Pawn Stars» sammen med Corey, Richard og Rick Harrison. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Ga kjæresten silikonbryster i bursdagsgave