TV-stjernen giftet seg

- Det er på tide nå vet du,

GIFT: Dave Annable og Odette Yustman giftet seg i Ojai, nord for LA, i helgen.  Foto: All Over Press
GIFT: Dave Annable og Odette Yustman giftet seg i Ojai, nord for LA, i helgen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  I februar ble det kjent at «Brothers & Sisters»-stjernen Dave Annable (31) hadde forlovet seg med sin vakre skuespillerkjæreste Odette Yustman (25), og det på selveste Valentines Day.

Paret, som ble sammen for snart to år siden, har vært svært hemmelighetsfulle i forhold til bryllupsdatoen, og har ikke ønsket å si noe om når og hvor de skulle smies i hymens lenker.
 
Denne helgen skal imidlertid seremonien ha gått av stabelen utendørs i Ojai, nord for LA, skriver People magazine.

Yustman, som er kjent fra «October Road», skal ha båret et par 10 carat diamantøredobber og andre lekre juveler fra smykkedesigneren Neil Lane, og så slående vakker ut.

Og nå drømmer de to stjernene om å stifte familie.

- Jeg vil ha et lite hockey-lag. Jeg er litt eldre enn henne...jeg er i ferd med å bli grå i håret. Det er på tide nå vet du, jeg har den kløen, har Annable tidligere uttalt.

Annable fikk sitt store gjenbrudd som skuespiller da han i 2006 takket ja til rollen som Justin Walker i «Brothers & Sisters», og i 2007 kom han på en syvendeplass i People magazines kåring over verdens mest sexy menn.

Yustman på sin side slo gjennom allerede i 1990, med en liten rolle i Arnold Schwarzenegger-filmen «Kindergarten Cop», og har siden hatt roller i filmer som «The Unborn» og «Cloverfield». Sistnevnte film mottok hun også en «Teen Choice»-nominasjon for.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Skuespillerparet forlovet seg