DRAMATISK: Skuespiller og artist Johnny Ruffo ble hasteoperert etter at fikk konstatert hjernesvulst søndag ettermiddag. Foto: NTB Scanpix / Instagram / Johnny Ruffo
DRAMATISK: Skuespiller og artist Johnny Ruffo ble hasteoperert etter at fikk konstatert hjernesvulst søndag ettermiddag. Foto: NTB Scanpix / Instagram / Johnny RuffoVis mer

Johnny Ruffo:

TV-stjernen fikk sjokkbeskjed hos legen

«Home and Away»-stjernen trodde han hadde migrene, men endte opp på operasjonsbordet i hui og hast.

Søndag forrige uke dro den tidligere «Home and Away»-skuespilleren Johnny Ruffo (29) til sykehuset grunnet kraftige og bankende smerter i hodet.

29-åringen ønsket behandling for det han trodde var et akutt migreneanfall, men da han ankom sykehuset, skulle tilstanden vise seg å være langt mer alvorlig.

Overfor Yahoo bekrefter Ruffos management CMC Talent at skuespilleren måtte hasteopereres kort tid etter en legesjekk, hvor det ble konstatert at han hadde fått hjernesvulst.

- På søndag dro jeg til sykehuset med en migrene. Jeg måtte hasteopereres for å fjerne hjernesvulsten, har Johnny Ruffo uttalt til Yahoo.

- Setter ting i perspektiv

På sin egen Instagram-profil har 29-åringen delt bilder av seg selv i etterkant av operasjonen. Bildene viser blant annet stingene i hodet som følge av inngrepet, og Ruffo sittende i en sykeseng.

- Noen saker i livet setter virkelig ting i perspektiv. Håper på et positivt resultat. Ha meg i tankene. Kyss, skriver han.

Ruffo, som medvirket i den australske tv-serien i tre år fra 2013 til 2016, har mottatt enorm støtte etter at nyheten ble offentliggjort. «Home and Away»-kollega Lynne McGranger er blant dem som mottok nyheten med sjokk.

Saken fortsetter nedenfor.

- Alle hans kolleger er sjokkert etter å ha fått høre om Johnnys plutselige sykdom. Han er høyt elsket, og vi håper at han blir frisk snarest mulig, sier hun, ifølge australske News.

Natt til tirsdag, norsk tid, la Ruffo ut nok et innlegg på Instagram, hvor han takker for all støtte og kjærlighet fra fansen.

- Tusen takk til dere alle for støtten jeg har mottatt den siste uka. Nå er jeg på vei til legen med mine mødre. Holder humøret oppe!

Ruffo oppnådde opprinnelig berømmelse da han deltok i «X Factor» i 2011, hvor han landet på en tredjeplass og sikret seg en platekontrakt med Sony Music. I etterkant har han vært å se på «Dancing With the Stars» i Australia, hvor han stakk av med seieren i tolvte sesong.

LES OGSÅ: Døden nær av hjernesvulst