FORELDRE: Mandag ble Ali Larter og Hayes MacArthur foreldre for første gang. Sønnen har fått navnet Theodore Hayes MacArthur. Foto: All Over Press
FORELDRE: Mandag ble Ali Larter og Hayes MacArthur foreldre for første gang. Sønnen har fått navnet Theodore Hayes MacArthur. Foto: All Over Press Vis mer

TV-stjernen fikk en sønn

Ifølge Ali Larters talsmann, har mor og barn det bra etter fødselen.

Publisert
SEHER.NO: «Heroes»-stjernen Ali Larter (34) og hennes skuespillerkjæreste Hayes MacArthur ble foreldre til en liten sønn mandag morgen, i Los Angeles.

Ifølge 34-åringens talsmann, har mor og barn det bra, og de bruker tiden til å hvile.

Dette er Ali og Hayes første barn. De har gitt sønnen navnet Theodore Hayes MacArthur.

- Han er vår perfekte julegave, sier de nybakte foreldrene til UsMagazine.

Paret giftet seg i 2009, etter å ha vært kjærester i syv år.

Ifølge Larter har hun de siste årene vært svært preget av skjønnhetsidealene i Hollywood, derfor synes hun det var ekstre deilig å kunne  ta en pause fra alt vekt-maset i filmbyen under graviditeten.

- Jeg elsker det, for mye av tiden må jeg passe på. Jeg spiller roller hvor det er viktig at jeg har et bestemt utseende. Men nå har jeg total frihet. Gi meg kaker, pizza, pasta - jeg elsker det, sa hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Flott å kunne spise hva jeg vil  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer