«Honey Boo Boo»:

TV-stjernen er ikke til å kjenne igjen

Mange år har gått siden «Here Comes Honey Boo Boo» først ble vist på TV.

FAMILIEDRAMA: Det har vært et par kaotiske år for Alana Thompson, best kjent som «Honey Boo Boo». Her avbildet med moren, June Shannon, i 2018. Foto: Broadimage/ REX/ Shutterstock/ NTB
FAMILIEDRAMA: Det har vært et par kaotiske år for Alana Thompson, best kjent som «Honey Boo Boo». Her avbildet med moren, June Shannon, i 2018. Foto: Broadimage/ REX/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Det er snart ni år siden første episode av realityprogrammet «Here Comes Honey Boo Boo» ble sendt på TV. June «Mama June» Shannon (41) og Alana «Honey Boo Boo» Thompson (15) er blant dem som figurerte i tv-serien - og den dag i dag skaper de fremdeles overskrifter.

I løpet av de siste årene har nemlig alt fra vekttap og familieintriger til overgrepsanklager og arrestasjon for narkotikabesittelse blitt omtalt i mediene.

I 2019 flyttet den da 13 år gamle Alana ut fra morens hjem, da hun hadde fått nok av både moren og hennes kjæreste Geno Doak. Det var den nevnte arrestasjonen som ble dråpen den gang da.

Nå, nesten to år senere, har «Honey Boo Boo» blitt 15 år - og nok en gang får hun oppmerksomhet. Det er derimot ikke familieintriger som sørger for det denne gang.

«Du er veldig pen»

Det er nye bilder av Alana som nå får folk til å sperre opp øynene. Bildene kommer fra 15-åringens egen Instagram-profil, hvor hun en gang i blant deler bilder og videoer med sine 867 000 følgere.

Bildene det er snakk om ble delt i januar, og reaksjonene har ikke latt vente på seg. På bildene er den unge realitystjernen nærmest ugjenkjennelig - med falske vipper og lange negler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer