«Honey Boo Boo»:

TV-stjernen er ikke til å kjenne igjen

Mange år har gått siden «Here Comes Honey Boo Boo» først ble vist på TV.

FAMILIEDRAMA: Det har vært et par kaotiske år for Alana Thompson, best kjent som «Honey Boo Boo». Her avbildet med moren, June Shannon, i 2018. Foto: Broadimage/ REX/ Shutterstock/ NTB
FAMILIEDRAMA: Det har vært et par kaotiske år for Alana Thompson, best kjent som «Honey Boo Boo». Her avbildet med moren, June Shannon, i 2018. Foto: Broadimage/ REX/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Det er snart ni år siden første episode av realityprogrammet «Here Comes Honey Boo Boo» ble sendt på TV. June «Mama June» Shannon (41) og Alana «Honey Boo Boo» Thompson (15) er blant dem som figurerte i tv-serien - og den dag i dag skaper de fremdeles overskrifter.

I løpet av de siste årene har nemlig alt fra vekttap og familieintriger til overgrepsanklager og arrestasjon for narkotikabesittelse blitt omtalt i mediene.

I 2019 flyttet den da 13 år gamle Alana ut fra morens hjem, da hun hadde fått nok av både moren og hennes kjæreste Geno Doak. Det var den nevnte arrestasjonen som ble dråpen den gang da.

Nå, nesten to år senere, har «Honey Boo Boo» blitt 15 år - og nok en gang får hun oppmerksomhet. Det er derimot ikke familieintriger som sørger for det denne gang.

POPULÆRE: Alana Thompson var bare liten jente første gang hun figurerte på tv. Her avbildet med familien i «Here Comes Honey Boo Boo» i 2012. Foto: Authentic/ Kobal/ REX/ NTB
POPULÆRE: Alana Thompson var bare liten jente første gang hun figurerte på tv. Her avbildet med familien i «Here Comes Honey Boo Boo» i 2012. Foto: Authentic/ Kobal/ REX/ NTB Vis mer

«Du er veldig pen»

Det er nye bilder av Alana som nå får folk til å sperre opp øynene. Bildene kommer fra 15-åringens egen Instagram-profil, hvor hun en gang i blant deler bilder og videoer med sine 867 000 følgere.

Bildene det er snakk om ble delt i januar, og reaksjonene har ikke latt vente på seg. På bildene er den unge realitystjernen nærmest ugjenkjennelig - med falske vipper og lange negler.

I kommentarfeltet flyter det over med kommentarer, hvor det snakkes på kryss og tvers om vippene og neglene. Samtidig som flere hyller Alana for å være seg selv, mener andre at hun kunne vært like pen naturlig.

«Omg, du vokser deg til en vakker kvinne», har en kommentert.

«Du er veldig pen, selv om vippene er litt lange», har en annen skrevet.

Andre påpeker at den unge TV-stjernen virkelig begynner å bli stor.

«Du vokser opp så fort!» skriver en, fulgt av en gråtefjes-emoji.

Vis mer

- Et helvete

Som nevnt har de siste årene vært preget av mye motgang for reality-familien. Etter at Alana flyttet ut fra morens hjem våren 2019, endte hun opp hjemme hos storesøsteren Lauryn Shannon (21).

Etter alt å dømme bor Alana fremdeles hos søsteren. Året hun flyttet hjemmefra ble imidlertid ikke enkelt, noe 15-åringen selv har uttalt.

Samme høst gikk hun selv ut på sin egen Instagram-konto og snakket ut om den tunge tiden. Hun uttrykte da takknemlighet overfor alle som har støttet henne.

- Kan vi være ærlige i et sekund? La meg fortelle dere hvor stolt jeg er av meg selv! Jeg har helt ærlig gått gjennom helvete og tilbake dette året, og jeg står fortsatt, skrev Alana den gang.

Familiekaoset har derimot ikke blitt holdt bak fire vegger. Det hele har nemlig blitt filmet og dokumentert i familiens nye realityserie «Mama June: From Not to Hot», som senere ble omdøpt til «Mama June: Family Crisis».

Der har spesielt Alana og søsteren Lauryn fått mye skjermtid. I serien ser man blant annet døtrene være frustrert over morens fravær, da June over en lengre periode ikke hadde noen kontakt med dem.

På et tidspunkt skal June sammen med kjæresten ha dratt fra hotell til hotell, og familiens bekymring skal til tider ha vært så stor at de kjørte rundt for å kontrollere hvilket hotell moren befant seg på, ifølge TMZ.

LES OGSÅ: - Noe har endret seg mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer