<strong>VAKTE OPPSIKT:</strong> Audrina Patridges stadig tynnere kropp har fått ryktene om spiseforstyrrelser til å svirre, men selv benekter 26-åringen alle spekulasjonene. Foto: All Over Press
VAKTE OPPSIKT: Audrina Patridges stadig tynnere kropp har fått ryktene om spiseforstyrrelser til å svirre, men selv benekter 26-åringen alle spekulasjonene. Foto: All Over Press Vis mer

TV-stjernen blir bare tynnere og tynnere

- Jeg tenker på trening hele tiden.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «The Hills»-stjernen Audrina Patridge har blitt et stort TV-navn i USA etter sin debut i MTV-serien «The Hills», og 26-åringen har også flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner.

Men da Audrina tidligere denne måneden tok seg en dukkert på området til kasinoet MGM i Las Vegas, var det flere som reagerte på at hun bare ser ut til å bli tynnere og tynnere.

Flere amerikanske medier spekulerer nå i om TV-stjernen lider av spiseforstyrrelser, men det avviser Audrina selv.

Den tidligere «Skal vi danse»-deltakeren legger imidlertid ikke skjul på at hun trener hardere enn de fleste for å holde seg i form.

- Det går ikke et minutt uten at jeg tenker på trening. Selv når jeg sitter foran TVen, løfter jeg vekter. Når jeg støvsuger bruker jeg høyhælte sko, fordi det trener leggmusklene og rumpen min.

- På restaurant, bestiller jeg det jeg har lyst på, men jeg spiser aldri opp alt. Også ligger jeg unna søtsaker og dessert, sier hun til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tilbake hos eks-kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer