TV-stjernen ble pappa

«Supernatural»-paret ble foreldre og samlet inn 230.000 kroner til sykehuset.

MOTSPILLERE: Genevieve Cortese og Jared Padalecki er begge med i den populære TV-serien. Nå er ekteparet blitt foreldre. Foto: All Over Press
MOTSPILLERE: Genevieve Cortese og Jared Padalecki er begge med i den populære TV-serien. Nå er ekteparet blitt foreldre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Supernatural»-stjernen Jared Padalecki (29) og motspiller Genevieve Cortese (31) har blitt foreldre for første gang. Det bekrefter Padaleckis talsperson overfor nettstedet People.com.

Paret fikk mandag en sønn, som har fått navnet Thomas Colton Padalecki.

Nyheten som at TV-paret skulle bli foreldre kom i oktober, da Padalecki avslørte det hele på sin egen Twitter-side.

Padalecki, som også har spilt i serien «Gilmore Girls», giftet seg med Cortese i februar 2010. Etter at hun ble gravid, ba de venner og fans om å gi et bidrag til sykehuset St. Jude's Research Hospital isteden for å gi gaver, og foreløpig har det blitt samlet inn hele 230.000 kroner.

TV-serien «Supernatural» har gjennom flere år blitt vist på TVNorge.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Ja, kona er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer