Caroline Flack:

Tv-stjernen begraves i stillhet

Caroline Flack blir stedt til hvile med de nærmeste rundt seg.

DØD: Den britiske tv-profilen Caroline Flack tok sitt eget liv i februar. Hun ble 40 år gammel. Nå skal hun gravlegges, men det skjer i stillhet. Foto: NTB scanpix
DØD: Den britiske tv-profilen Caroline Flack tok sitt eget liv i februar. Hun ble 40 år gammel. Nå skal hun gravlegges, men det skjer i stillhet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av februar tok den britiske tidligere «Love Island»-programlederen Caroline Flack (40) sitt eget liv. Dødsfallet ble omtalt verden over, og programlederen ble minnet av fans og kolleger etter at nyheten ble kjent.

Briten trakk seg som programleder for det populære realityprogrammet i vinter, som følge av at hun ble arrestert og siktet for vold mot kjæresten. Han har derimot selv ytret et ønske om at hun skulle frikjennes.

Etter dødsfallet er saken blitt hyppig diskutert, og flere har stilt spørsmål ved behandlingen Flack fikk av både mediene og av rettssystemet.

I stillhet

Igjen sitter en familie i sorg. Etter dødsfallet ba de om fred og ro, noe som muligens er grunnen til at stjerna blir stedt til hvile i en privat seremoni.

Sky News er blant mediene som omtaler begravelsen. Ingen detaljer, annet enn at det vil foregå privat, er kjent. Britiske medier skriver derimot at det er ventet at programlederens kjæreste, Lewis Burton (27), vil være til stede.

I tillegg er det mulig at flere av programlederens høyprofilerte kjendisvenner dukker opp for å gi henne en siste avskjed. Det er ikke ventet at medier vil være til stede.

Det er heller ikke kjent hvorvidt Flack alt er blitt kremert, eller om kroppen hennes skal begraves. Obduksjonen viste at stjerna tok sitt eget liv, noe familie og venner har valgt å være åpne om.

Tøff tid

Flacks siste tid var ikke enkel, om vi skal tro de som sto henne nærmest. Den påståtte voldshendelsen vekket stor oppmerksomhet i Storbritannia, og ifølge The Independent hevdes det at den fant sted som følge av at Flack fant tekstmeldinger fra en annen kvinne på kjærestens telefon mens han sov - noe som gjorde at hun mistenkte at han var utro mot henne.

Ifølge siktelsen skal hun ha slått ham i hodet med en lampe mens han sov. Lille julaften møtte hun i retten, der hun erklærte seg ikke skyldig i tiltalen.

VOLDSSIKTET: Caroline Flack, fotografert mens hun ankom rettslokalene i London lille julaften. Foto: NTB Scanpix
VOLDSSIKTET: Caroline Flack, fotografert mens hun ankom rettslokalene i London lille julaften. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I påvente av rettssaken i mars, ble Flack løslatt mot kausjon med et forbud mot å snakke med kjæresten.

17. desember uttalte hun seg for første gang om siktelsen gjennom historiefunksjonen på Instagram.

I SORG: Lewis Burton, fotografert på vei ut av retten, har uttalt at han føler på stor sorg knyttet til dødsfallet. Foto: NTB scanpix
I SORG: Lewis Burton, fotografert på vei ut av retten, har uttalt at han føler på stor sorg knyttet til dødsfallet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det har vært et høyt antall mediesaker og anklager rundt mitt privatliv. Selv om det ikke har vært slik det har blitt gjengitt, samarbeider jeg med myndighetene, og jeg kan ikke kommentere ytterligere rundt dette før rettsprosessen er over, skrev hun.

Hun skrev også at hun elsker Burton.

Programledersuksess

Flacks tv-karriere begynte innen skuespill, da hun fikk en rolle i den britiske humorserien «Bo' Selecta!» - før hun sikret seg programlederjobben i «Big Brothers Big Mouth». Hun har også ledet «I'm a Celebrity … Get Me Out of Here NOW», i tillegg til «Love Island UK».

I 2014 vant hun den britiske versjonen av «Skal vi danse», «Stictly Come Dancing», med dansepartneren Pasha Kovalev.

Da hun trakk seg fra programlederrollen i «Love Island» som følge av voldstiltalen tidligere i år, tok Laura Whitmore (34) over. I podkasten «White Wine Questions Time» snakket hun nylig om sorgen over forgjengerens dødsfall.

I SORG: Laura Whitmore har tatt over «Love Island UK». Hun forteller at hun fant ut av dødsfallet på en grusom måte. Foto: NTB scanpix
I SORG: Laura Whitmore har tatt over «Love Island UK». Hun forteller at hun fant ut av dødsfallet på en grusom måte. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg fant det ut på en måte jeg skulle ønske jeg ikke gjorde. Jeg leste om det på Twitter, men jeg slo det fra meg, fordi det ble skrevet så mye rart om henne, uttalte hun.

Seinere ble hun derimot oppringt av en venn, som ba henne om å komme umiddelbart. Det var da hun skjønte at noe var alvorlig galt.

- Da åpnet jeg Twitter igjen, og det skulle jeg ønske at jeg ikke gjorde. Jeg husker ikke hva som skjedde etter det. Vi lever i en verden der vi finner nyhetene våre i sosiale medier, og vi vet ikke hva som er riktig og hva som er falskt, forklarte arvtakeren.

REALITY: Dette programmet tar England med storm. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Ekskjærestens knallharde oppgjør

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer