VENTER BARN: Jesse Tyler Ferguson og Justin Mikita skal bli foreldre. Her er de sammen med «Modern Family»-kollega Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello under et event i Los Angeles for noen år siden. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Jesse Tyler Ferguson og Justin Mikita skal bli foreldre. Her er de sammen med «Modern Family»-kollega Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello under et event i Los Angeles for noen år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jesse Tyler Ferguson:

TV-stjernen avslører babynyhet

Blir pappa for første gang.

Publisert

Sommeren 2013 giftet «Modern Family»-stjernen Jesse Tyler Ferguson (44) seg med sin ti år yngre kjæreste Justin Mikita (34) i New York.

Paret har vært sammen i over 11 år, og nå avslører skuespilleren at de skal bli foreldre for første gang.

Den hyggelige nyheten ble delt da Ferguson gjestet «The Late Late Show with James Corden» sammen med Charlie Hunnam (39) onsdag, skriver People.

Sommerbaby

Det var mens duoen delte sine tanker om å fylle 40 med programleder, James Corden (41), at babynyheten kom frem.

- Det er når man endelig blir voksen at tanker som «Jeg må begynne å ta ting alvorlig» dukker opp, uttalte Ferguson om å entre 40-årene, og fortsatte:

- Det er faktisk én ting jeg ikke har fortalt noen enda, men mannen min og jeg venter faktisk barn i juli.

GODT GIFT: Jesse Tyler Ferguson og Justin Mikita har vært ektefeller siden 2013. Foto: NTB scanpix
GODT GIFT: Jesse Tyler Ferguson og Justin Mikita har vært ektefeller siden 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skuespilleren, som er i gang med innspillingen av siste sesong av den populære komiserien, avslørte derimot ikke barnets kjønn. Han fleipet kun med at «det blir et menneske» - og la til:

- Jeg er veldig spent, og nå som jeg er 44, så føles det som at showet må i gang. Klokken tikker, forklarte han, ifølge nettstedet.

Mikita postet torsdag dette bildet på Instagram med følgende tekst:

«Jeg kan nesten ikke vente»

View this post on Instagram

truly can’t wait.

A post shared by Justin Mikita (@justinmikita) on

I kommentarfeltet under har det kommet en rekke gratulasjoner.

«Alternative metoder»

Ferguson, som spiller advokaten Mitchell Pritchett i «Modern Family», og Mikita, som jobber som advokat i virkeligheten, forlovet seg i 2012 under en ferie i Mexico.

Allerede året etter uttalte 44-åringen at de planla en familieforøkelse «innen de neste fire-fem årene».

- Vi gleder oss veldig til å starte en familie. Vi har ikke en klar tidslinje akkurat nå. Når man må ta i bruk alternative metoder, så må det litt mer planlegging til. Når vi starter prosessen, så kan det fremdeles gå tre år. Vi får se hva som skjer, forklarte han, ifølge People.

BABY-FAR: Else Kåss Furuseth utforsker muligheten for å få barn med en venn i «Else om: barn». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Charlotte Thorstvedt ble mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer