Jesse Tyler Ferguson:

TV-stjernen avslører babynyhet

Blir pappa for første gang.

VENTER BARN: Jesse Tyler Ferguson og Justin Mikita skal bli foreldre. Her er de sammen med «Modern Family»-kollega Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello under et event i Los Angeles for noen år siden. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Jesse Tyler Ferguson og Justin Mikita skal bli foreldre. Her er de sammen med «Modern Family»-kollega Sofia Vergara og hennes ektemann Joe Manganiello under et event i Los Angeles for noen år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2013 giftet «Modern Family»-stjernen Jesse Tyler Ferguson (44) seg med sin ti år yngre kjæreste Justin Mikita (34) i New York.

Paret har vært sammen i over 11 år, og nå avslører skuespilleren at de skal bli foreldre for første gang.

Den hyggelige nyheten ble delt da Ferguson gjestet «The Late Late Show with James Corden» sammen med Charlie Hunnam (39) onsdag, skriver People.

Sommerbaby

Det var mens duoen delte sine tanker om å fylle 40 med programleder, James Corden (41), at babynyheten kom frem.

- Det er når man endelig blir voksen at tanker som «Jeg må begynne å ta ting alvorlig» dukker opp, uttalte Ferguson om å entre 40-årene, og fortsatte:

- Det er faktisk én ting jeg ikke har fortalt noen enda, men mannen min og jeg venter faktisk barn i juli.

Skuespilleren, som er i gang med innspillingen av siste sesong av den populære komiserien, avslørte derimot ikke barnets kjønn. Han fleipet kun med at «det blir et menneske» - og la til:

- Jeg er veldig spent, og nå som jeg er 44, så føles det som at showet må i gang. Klokken tikker, forklarte han, ifølge nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer