TV-stjernen angrepet av forstyrret mann

«Modern Family»-stjernen Sarah Hyland måtte rømme fra TV-event.

POPULÆR: Sarah Hyland gjør for tiden stor suksess i TV-serien «Modern Family» - som her til lands sendes på TV 2. Foto: TV 2
POPULÆR: Sarah Hyland gjør for tiden stor suksess i TV-serien «Modern Family» - som her til lands sendes på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: En australsk mann er tiltalt og mistenkt for å ha angrepet og overfalt «Modern Family»-stjernen Sarah Hyland i Sydney. Det melder AP.

23-åringen var på fan-treff på et hotell i Sydney da hun skal ha blitt antastet på brystene av en mann som ba henne posere for et bilde.

Ifølge politiet i New South Wales dreier det seg om en 29 år gammel mann som nå anklages for å ha klådd på Sarah Hyland, stjerneskuddet som for tiden er aktuell i TV-serien «Modern Family».

Den 29 år gamle mannen skal ifølge politiet ha gått frem til stjernen på en fest for seriens medvirkende på et hotell i Sydney og tatt henne på brystene.

Sarah Hyland kom uskadet fra angrepet, og mannen ble arrestert på hotellet. Men TV-stjernen er fremdeles rystet over hendelsen.

- Jeg vil be om unnskyldning til alle fans utenfor eventet for at jeg ikke kunne si hei, men jeg ble tvunget til å forlate festen etter at en fan antastet meg, skrev TV-stjernen på Twitter etter episoden.

29-åringen ble løselatt mot kausjon, men risikerer nå fengsel opp til fem år.

Mannen skal stilles for retten i mars. Det melder AP.

LES OGSÅ:    «Modern Family»-stjerne fikk nyre av faren