TV-stjernen ammer treåring

- Det blir opptil seks ganger hver natt.

AMMER PÅ T-BANEN: Her ammer Mayim Bialik treåringen Fred på t-banen. Men Bialik mener hun er oppmerksom på hvilke steder det er greit å amme. Foto: Twitter
AMMER PÅ T-BANEN: Her ammer Mayim Bialik treåringen Fred på t-banen. Men Bialik mener hun er oppmerksom på hvilke steder det er greit å amme. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Mayim Bialik (36), kjent fra TV-seriene «Big Bang Theory» og «Blossom», ammer fortsatt sønnen Fred, som har rukket å bli tre år gammel.

- Jeg ammer ham døgnet rundt. Det blir opptil seks ganger hver natt, og jeg sover aldri mer enn fire timer i strekk, skriver skuespilleren på babybloggen Kveller.

Det var riktignok ikke planlagt fra skuespilleren sin side.

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle amme mitt eget barn så lenge. Men nå som jeg faktisk gjør det, tenker jeg bare at jeg blir ferdig når han er lei.

Og selv om det riktignok er uvanlig å amme barnet sitt så lenge, er Bialik helt klar på at hun synes det er en helt grei ting å gjøre.

- Jeg synes amming er naturlig, vakkert og nydelig. Jeg er oppmerksom på hvilke steder jeg ammer Fred, og jeg mener det ikke er noe i veien med å amme ham.

Bialik slo gjennom som 15-åring, da hun spilte hovedrollen i serien «Blossom», som i mange år gikk på norsk TV. For tiden er hun å se i rollen som Amy i TVNorge-serien «Big Bang Theory».

Skuespilleren er gift med Michael Stone. Paret giftet seg i 2003 og har i tillegg til 3-åringen Fred en
seks år gammel sønn som heter Miles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg ble seksuelt frigjort i en alder av 30

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer