Petra Mede:

TV-stjernen (52) ble mamma på egen hånd

Programlederen har blitt mamma for andre gang.

TOBARNSMOR: Petra Mede har blitt mamma igjen. Foto: Jessica Gow / NTB
TOBARNSMOR: Petra Mede har blitt mamma igjen. Foto: Jessica Gow / NTB Vis mer
Publisert

Den folkekjære, svenske programlederen Petra Mede (52) kunne i mars fortelle den gledelige nyheten om at hun ventet barn nummer to, og at hun allerede var seks måneder på vei.

- Jeg er så utrolig glad og lykkelig, og jeg føler meg veldig, veldig privilegert, sa Mede til TV4s «Nyhetsmorgon» da.

Nå har hun blitt mamma for andre gang.

OVERRASKER: I denne ukens episode av «Kongen befaler» er det en av deltakerne som har tatt oppgaven skikkelig på alvor, og overrasker alle med babynyhet. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Det avslører programlederen Tilde de Paula (49) i sitt TV-program «Tilde», som sendes på Sveriges TV4. Det skriver Expressen.

- Jeg vil minne dere om det som skjer neste fredag. Da forteller den nybakte moren Petra Mede om sitt nye show 50/50, sier de Paula mot slutten av sendingen.

Mede har selv ikke kommentert nyheten. Medes pressekontakt har uttalt til Expressen at hun ikke kommenterer Medes familieliv.

SKJULT: Da «Basic Bitch» sesong 3 ble spilt inn, måtte Emilie Skolmen finne finurlige måter å holde gravidmagen skjult. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

Fra før har Mede en ti år gammel datter med eksmannen Mattias Günther. Hun har valgt å holde datteren utenfor rampelyset.

Da nyheten om at 52-åringen, som blant annet er kjent som programleder for svenske «Skal vi danse», skulle bli mamma for andre gang ble kjent, fikk hun spørsmål fra «Nyhetsmorgon»-programleder Jenny Strömstedt om det er noen far med i bildet.

- Nei, dette gjør jeg på egenhånd, som jeg gjør med så mye annet i livet, svarte Mede på spørsmålet.

52-åringen erkjente at hun er priviligert som kan sette et barn til verden etter fylte 50.

ELLE-festen: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen er klare for fest. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg er så utrolig glad og lykkelig, og føler meg veldig, veldig privilegert. Jeg tar én dag av gangen, og en graviditet er aldri selvsagt. Jeg lengter til vi er i mål.

I tillegg til å være programleder for Sveriges «Skal vi Danse», er hun for nordmenn kanskje mest kjent fra «Eurovision Song Contest». I både 2013 og 2016 ledet hun TV-sendingen sammen med Måns Zelmerlöw (36).

LES OGSÅ: Glemte å dusje barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer