Vanessa Marcil:

TV-stjernen (49) spontanaborterte for syvende gang

«Beverly Hills 90210»-stjernen i sorg etter å ha mistet sitt lille mirakelbarn.

MISTET BARNET: Skuespillerstjernen Vanessa Marcil har igjen opplevd enhver gravid kvinnes største mareritt. Foto: NTB Scanpix
MISTET BARNET: Skuespillerstjernen Vanessa Marcil har igjen opplevd enhver gravid kvinnes største mareritt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Vanessa Marcil (49), best kjent som Gina Kincaid i TV-serien «Beverly Hills 90210», avslørte i november at hun og forloveden - som hun omtaler som som «MC» på sosiale medier, ventet barn sammen. Paret ble forlovet tilbake i 2015.

Dessverre varte ikke graviditeten lenger enn noen måneder. Det var People som var først ut med nyheten om at Vanessa nok en gang har hatt en ufrivillig abort.

49-åringen har lenge prøvd å få barn og har tidligere gått gjennom seks spontanaborter.

I sorg

«Beverly Hills 90210»-stjernen delte selv den hjerteskjærende nyheten på sosiale medier for kun noen dager siden.

På bildet kysser Vanessa forloveden på stranda i solnedgangen. Nyheten delte hun med et ønske om privatliv i sorgprosessen.

Saken fortsetter nedenfor.

«Våre tanker er med Vanessa og MC, som har mistet babyen deres OPM. Takk for at dere respekterer deres privatliv mens de sørger, og takk for at dere deler deres egne personlige historier. Dere er ikke alene,» står det under bildet.

Ifølge People står OPM for «our precious miracle», som betyr «vårt dyrebare mirakel».

I kommentarfeltet strømmer det inn med støtteerklæringer til paret, og det er tydelig at det er flere av følgerne som har opplevd det samme.

«Vanessa, jeg er så lei meg. Jeg har selv hatt tre spontanaborter, den siste i august, og jeg har ingen barn. Jeg ber for deg og tenker på deg og dine,» kommenterte en av følgerne under bildet.

«Jeg er så lei meg for tapet deres, jeg har selv hatt to spontanaborter, så jeg vet akkurat hva dere går igjennom. Jeg er nå 7 uker på vei og ber for at det skal gå bra denne gangen. Mine tanker går til deg og dine,» kommenterte en annen.

Ventet en jente

Paret hadde store forhåpninger til graviditeten, og det var i november at stjernen avslørte at hun var gravid på sin Instagram-profil, med et bilde av paret med teksten:

«Det er babytid. Etter seks spontanaborter ber vi for OPM»

Saken fortsetter nedenfor.

Det er kun noen få uker siden at sjernen også avslørte kjønnet på babyen, med et bilde på Instagram av hundevalpen hennes, Rocky, sammen med skuespillerens voksende mage. Under bildet bekreftet hun at paret ventet en jente.

Skuespillerstjernen har fra før av sønnen Kassius Lijah (15), sammen med ekskjæresten og «Beverly Hills 90210»- kollegaen, Brian Austin Green (44).

Saken fortsetter nedenfor.

Happy New Year soon from the Marcil-Martins 🔥

Et innlegg delt av vanessamarcilmlovesk (@vanessamarcilmlovesk)

Har vært gift to ganger

Vanessa har vært gift to ganger tidligere, og hun giftet seg for første gang i 1989 med den amerikanske skuespilleren Corey Feldman. Ekteskapet tok slutt etter fire år i 1993.

I 2010 giftet hun seg med Carmine Giovinazzo (38), som er hovedrolleinnehaver i serien «CSI: New York». To år senere ble det slutt mellom dem.

Carmine og Vanessa prøvde å få barn sammen i 2011, men skuespilleren spontanaborterte og nyheten ble delt på Twitter av eksmannen.

«V har hatt en spontanabort, den andre i løpet av dette året, takk for all kjærligheten», skrev Carmine under Vanessa sin Twitter-bruker.

LES OGSÅ: Spontanaborten ga meg et stikk i hjertet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer