TV-stjerne stukket ned i slåsskamp

Sean Bean kranglet om glamourmodell.

SKUESPILLER-KJENDIS: Sean Bean har blant annet spilt i Ringenes Herre, og er nå aktuell i hit-serien Game Of Thrones. Foto: All Over Press
SKUESPILLER-KJENDIS: Sean Bean har blant annet spilt i Ringenes Herre, og er nå aktuell i hit-serien Game Of Thrones. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sean Bean (52), kjent fra «Ringenes Herre» og dramaserien «Game Of Thrones», ble angrepet og stukket ned utenfor et utested i London søndag kveld. Det skriver Daily Mail.

Bean skal ha vært sammen med glamourmodellen April Summers, som er 30 år yngre enn ham selv. En slåsskamp skal ha brutt ut etter at en forbipasserende kom med en frekk kommentar mot modellen.

- Sean er en stamgjest her, og vi har aldri hatt noen problemer med ham. Han var sammen med en attraktiv kvinne da det oppsto problemer utenfor baren. Han kom inn med et kutt i armen og et blått øye. Vi måtte hente fram førstehjelpsskrinet, sier en baransatt til avisen.

Skuespilleren skal ha fulgt etter mannen som kom med kommentaren for å sette ham på plass. Senere på kvelden ble Bean angrepet, trolig som følge av dette.

Vitner påstår Bean ble stukket i armen med en bit knust glass.

Politiet ble tilkalt, men ønsker i ettertid ikke å kommentere saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hollywoods nest laveste stjerne blir pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer