TV-stjerne sparket etter overgrepsskandale

«Sons of Guns»-stjernen Will Hayden arrestert for å ha voldtatt sin egen datter.

OVER OG UT: Discovery-serien «Sons of Guns» har gått på TV i fem sesonger, med hovedkvarteret til Red Jacket Firearms i Baton Rouge, Louisiana som midtpunkt. Etter at seriens hovedperson ble pågrepet forrige tirsdag, tiltalt for voldtekt, er realityserien blitt avlyst for godt.  Foto: PacificCoastNews.com/All Over Press
OVER OG UT: Discovery-serien «Sons of Guns» har gått på TV i fem sesonger, med hovedkvarteret til Red Jacket Firearms i Baton Rouge, Louisiana som midtpunkt. Etter at seriens hovedperson ble pågrepet forrige tirsdag, tiltalt for voldtekt, er realityserien blitt avlyst for godt. Foto: PacificCoastNews.com/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske TV-stjernen Will Hayden, kjent fra realityserien «Sons of Guns», er i hardt vær.

For tre uker siden ble han arrestert i Louisiana, anklaget for barnemishandling mot sin tolv år gamle datter, meldte TMZ dengang. Han ble løstlatt mot kausjon.

Forrige uke ble han imidlertid pågrepet på nytt, etter at det ble utstedt arrestordre på ham. Tiltalen mot Hayden var da blitt utvidet til også å inkludere voldtekt, skriver TMZ.

Ifølge arrestasjonsdokumenter nettstedet har fått tilgang på, har datteren hans forklart at faren forgrep seg på henne første gang i mars 2013. Hun var da 11 år gammel.

Ifølge 12-åringens forklaring skal hun i ettertid ha blitt seksuelt misbrukt nesten daglig. Hun skal ha holdt tett om overgrepene i lang tid fordi faren fremsatte fysiske trusler mot henne.

- Ikke fortell dem noenting, for jeg er alt du har, skal Will Hayden ha sagt til datteren ifølge dokumentene. 

Den unge jenta, som har bodd sammen med Hayden og kona hans, er nå blitt flyttet hjem til noen slektninger og får rådgivning og oppfølging, sier kilder til TMZ.

Har mistet alt

Denne gangen er reality-stjernens kausjon satt til drøyt 1,5 millioner kroner, en så høy sum at han nå forsøker å samle inn midler fra andre.

Hayden har nå også mistet inntektskilden sin fra Discovery-serien, ettersom kanalen har avlyst serien.

- Grunnet de alvorlige og forferdelige tiltalene som er rettet mot Will Hayden, har vi bestemt oss for å stanse all videre produksjon av «Sons of Guns» og ta serien av lufta, uttaler en talsperson for Discovery til TMZ.

Hayden, som eier Red Jacket Firearms og har vært hovedpersonen i serien om våpenbutikken, har ifølge TMZ også mistet forretningen sin.

- Anklagene er falske

Da han ble arrestert første gang for tre uker siden, uttalte Hayden at pågripelsen var et resultat av en bitter ekskjærestes falske anklager. Hun skal ha oppsøkt politiet og anklaget ham for å ha misbrukt deres felles datter i et forsøk på å hevne seg på ham, påstår «Sons of Guns»-profilen overfor TMZ.

Den 12 år gamle datteren ble dessuten intervjuet av representanter fra barnevernet, som deretter lot henne vende hjem igjen, har Hayden - som sier han samarbeider med politiet - uttalt.

- Det var aldri noen usømmeligheter hjemme hos oss. Han var og er en god far, uttaler Will Haydens eldre datter, Stephanie, til TMZ. 

I Norge sendes «Sons of Guns» foreløpig på Discovery Channel.

LES OGSÅ: - Dette er stort for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer