<strong>VOLD MOT EKTEMANNEN:</strong> Kelly spilte rollen som Laurie i «That 70s Show», som i mange år har blitt vist på norske TV-skjermer. Nå er hun arrestert for vold mot ektemannen.
VOLD MOT EKTEMANNEN: Kelly spilte rollen som Laurie i «That 70s Show», som i mange år har blitt vist på norske TV-skjermer. Nå er hun arrestert for vold mot ektemannen. Vis mer

TV-stjerne siktet for vold mot ektemannen

Nok en arrestasjon for Lisa Robin Kelly.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lisa Robin Kelly (42), som spiller rollen som Eric Formans storesøster Laurie i TV-serien «That 70s Show», har blitt arrestert og siktet for å ha skadet ektemannen.

Det er nettstedet TMZ.com som melder om arrestasjonen, som skal ha skjedd natt til lørdag i Los Angeles.

Kelly holdes i varetekt, og kausjonen er satt til omkring 280.000 kroner.

Dette er ikke første gangen TV-stjernen blir arrestert. I 2010 ble hun tatt etter å ha kjørt i påvirket tilstand. Den gangen ble hun dømt til å betale en bot og å holde seg edru i ett år, dersom hun skulle unngå ytterligere straff.

Det har ikke kommet noen uttalelse fra Kellys talsperson ennå.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hun er knapt til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer