LEI AV HOMSE-LØGN: Ron Livingston har sett seg lei på at en plageånd stadig framstiller ham som homofil i nettleksikonet Wikipedia. Nå går han til søksmål mot nettstedet. Foto: Faksimile Wikipedia
LEI AV HOMSE-LØGN: Ron Livingston har sett seg lei på at en plageånd stadig framstiller ham som homofil i nettleksikonet Wikipedia. Nå går han til søksmål mot nettstedet. Foto: Faksimile WikipediaVis mer

TV-stjerne saksøker Wikipedia

- Dette er ondsinnete rykter.

SEHER.NO: TV-stjernen Ron Livingston (42) er til daglig lykkelig gift med "Mad Men"-skuespilleren Rosemarie DeWitt (35) -bortsett fra på internett.

Ifølge nettstedet TMZ har "Band of Brothers"-stjernen flere ganger blitt oppført som homofil både i det populære nettleksikonet Wikipedia og falske profiler på nettsamfunnet Facebook.

Til tross for at skuespillerens assistenter flere ganger har forsøkt å rette på informasjonen, har det ifølge nettstedet ikke tatt lang tid før en ukjent plageånde har begått rampestrekene på nytt.

Nå har skuespilleren blitt så lei av løgnene at han har saksøkt Wikipedia for blant annet brudd på privatlivets fred.

- Dette er grunnløse og ondsinnete rykter, sier han via sine advokater i papirene som er levert til en domstol i Los Angeles.

I tillegg til å beskrive ham som homofil, skal nett-forfølgeren ha skrevet at Ron lever i et forhold med en ukjent mann kalt Lee Dennison.

Da Seher.no sjekket Rons Wikipedia-side lørdag var "homofili-statusen" fjernet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet