TV-stjerne rundlurte publikum for å få stemmer

- Det var en spøk. Har folk ingen humor?...

SPØK: Katrin Zytomierska skjønner ikke hvorfor folk ble opprørt over hennes lille «spøk» Foto: STELLA PICTURES
SPØK: Katrin Zytomierska skjønner ikke hvorfor folk ble opprørt over hennes lille «spøk» Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Den svenske programlederen Katrin Zytomierska (33), er en av deltakerne i  «Dansfeber» på svensk TV 4, nå anklages hun for å ha rundlurte svenske TV-seere.

Zytomierska driver en av sveriges mest populære blogger, og på lørdag latet hun som om hun solgte en svært billig Iphone 4 på bloggen sin. Men da ivrige kjøpere ringte det oppskrevne nummeret - så ringte de inn stemmer på henne.

- Det var en spøk. Har folk ingen humor? De må gjerne bli opprørte om de har så lav IQ at de ikke skjønner at det er det samme nummeret som det de ringer for å stemme. De får skylde seg selv, sier Katrin til Aftonbladet.

«Dansfeber»-stjernen innrømmer også at hun ikke skjønner hvorfor dette har gjort mange av hennes lesere opprørte.

- Nei, det er klart jeg ikke skjønner. Det ligger ikke i min natur å forstå at folk blir opprørte over små morsomheter.

I «Dansfeber» får svenske kjendiser prøve seg på å øve inn danserutiner fra klassiske filmer, banebrytende videoer og velkjente musikaler. Kjendisene får en uke på å øve inn dansene, og seerne og et ekspertpanel stemmer fram hvem som skal til finalen. I motsetning til i «Skal vi danse» så varierer dansene mellom soloopptredener, par og grupper, og fire nye dansere får prøve seg hver uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Slik feter danse-stjernen seg opp