TV-stjerne reddet kvinne og barn

- De ante ikke hvor farlig det var.

<strong>REDDET KVINNE:</strong> TV-frieren Jesse Csinscak kom en kvinne og hennes sønn til unnsetning  da de kjørte seg vill i Colorado-fjellene fredag. Kvinnen på bildet er ikke den samme som personen som ble reddet. Foto: All Over Press
REDDET KVINNE: TV-frieren Jesse Csinscak kom en kvinne og hennes sønn til unnsetning da de kjørte seg vill i Colorado-fjellene fredag. Kvinnen på bildet er ikke den samme som personen som ble reddet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jesse Csinsak (29) - som i 2008 gikk til topps i programmet «Ungkarskvinnen» og forlovet seg med DeAnna Papas, før de avbrøt bryllupsplanene - overlevde kun på flaks, da han for to år siden kjørte inn i et tre.

Men fredag utgjorde han selv forskjellen på liv og død for en kvinne og hennes barn, da han oppdaget dem ved en tilfeldighet i Colorado-fjellene.

Kvinnen og barnet var følge bladet InTouch i området for å kjøre alpint i Vail Mountain-anlegget i nærheten, da de kom på villspor og skjønte for sent at de hadde havnet i villmarken.

Jesse var på snøskuter-tur med en kamerat da han oppdaget de to personene.

Etter å ha gitt dem skyss tilbake til alpinanlegget, sa Jesse at de to hadde hatt flaks som ble oppdaget.

- De ante ikke hvor farlig det var, sier han til InTouch.

Csinscak - som er en aktiv snøbrettkjører - skal også for ett år siden ha reddet en person ut av en lignende situasjon.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: TV-stjerne krasjet i tre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer