TV-stjerne kuttet seg i hodet med skøyte

- Da jeg satte henne ned på isen var håret rødt av blod. Se video!

TRAFF BAKHODET: Den britiske TV-stjernen Jennifer Ellison sjokkerte TV-seerne da hun ved et uhell traff bakhodet med skøyten under programmet «Isdans». Foto: ITV
TRAFF BAKHODET: Den britiske TV-stjernen Jennifer Ellison sjokkerte TV-seerne da hun ved et uhell traff bakhodet med skøyten under programmet «Isdans». Foto: ITV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Jennifer Ellison (28) er for tiden en av favorittene til å stikke av gårde med seieren i den britiske versjonen av kjendiskonkurransen «Isdans».

Men i søndagens episode av konkurransen satte tilskuere, konkurrenter og TV-seere hjertet i halsen, da Ellison under et «skorpionspark» satte den ene skøyten i bakhodet, som førte til at hun fikk et stort blødende sår.

Ellison - kjent fra blant annet filmen «Phantom Of The Opera» fullførte nummeret, men forsvant rett av isen etter endt dyst for å få legebehandling.

- Det var utrolig skremmende. Da jeg satte henne ned på isen var håret rødt av blod, sa hennes dansepartner Dan Whiston etter sendingen ifølge Daily Mail.

Senere kom han tilbake og hevdet at skaden var under kontroll og at Ellison hadde sluppet unna uten varige skader.

Dette er ifølge Daily Mail andre gangen Ellison skader seg under is-konkurransen.

Foreløpig er det ikke kjent om hun kommer til å stille i neste program.

I 2007 skadtet TV 2-programleder Dorthe Skappel seg i den norske versjonen av programmet, da hun landet på nakken på trening.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Orket ikke sex etter «Isdans»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer