I ULYKKE: Top Gear-programleder  Jeremy Clarkson slapp heldigvis unna med små skåder etter å ha krasjet i høy hastighet. Foto: Stella Pictures
I ULYKKE: Top Gear-programleder Jeremy Clarkson slapp heldigvis unna med små skåder etter å ha krasjet i høy hastighet. Foto: Stella PicturesVis mer

TV-stjerne krasjet under opptak

Nok en Top Gear-stjerne i dramatisk ulykke.

SEHER.NO: Nok en gang har en av programlederne i det populære bilprogrammet Top Gear blitt utsatt for en trafikkulykke i høy hastighet.

Ulykken skal ifølge Sunday Mirror har skjedd under innspillingen av TV-showet, og Jeremy Clarkson (48) skal på mirakuløst vis ha sluppet unna ulykken med livet i behold.

Han skal ha fått små skader i beina, den ene hånden og ryggen i ulykken.
 
Clarkson beskriver ulykken som hans første seriøse trafikkulykke på 31 år.

- Min høyre pekefinger ser ut som en knekt pølse, min venstre legg er tjukkere enn mitt lår og ryggen min føles som om noen har kjørt over meg, sier Clarkson ifølge Sunday Mirror.

Detaljene rundt ulykken har så langt ikke kommet fram.
Men det gikk langt bedre med Clarkson, enn det gjorde med hans medprogramleder Richard Hammond da han kjørte av veien i 480 km/t - også den gang under TV-opptak.

- Det er utrolig at han ikke døde. Bilen ble smadret i småbiter, som kunne fått plass i en postkasse, sa en av Richards venner.

Hammond pådro seg en alvorlig hjerneskader.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no.

LES OGSÅ: - Vis krasjen min på TV