TV-stjerne krasjet i tre

- Jeg har flaks som er i live.

KRASJET BILEN: Den tidligere «Ungkarskvinnen»-vinneren Jesse Csincsak kan takke en kraftig støtfanger for livet, etter at han krasjet bilen sin i et tre i helgen. Foto: All Over Press
KRASJET BILEN: Den tidligere «Ungkarskvinnen»-vinneren Jesse Csincsak kan takke en kraftig støtfanger for livet, etter at han krasjet bilen sin i et tre i helgen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den profesjonelle snowboarderen Jesse Csincsak (28) ble kjent over store deler av verden, da han i 2008 ble valgt ut blant beilerne til DeAnna Papas i realityserien «Ungkarskvinnen».

Forholdet tok imidlertid slutt i november samme år, men etter bruddet har Jason kunnet glede seg over både å ha giftet seg og å vente barn sammen med sin kone Ann (28).

Lykken tok imidlertid en brå slutt i helgen, da Jesse kjørte av veien på vinterføre i delstaten Colorado, ifølge nettsiden Radaronline.com.

Csincsaks bil skal ha falt over tre meter, før den krasjet i et tre.

- Jeg har flaks som er i live. Jeg er glad min kone Ann ikke var i bilen, sier Jesse til Radaronline.com etter ulykken.


TV-stjernen hevder han ikke var forberedt på det kraftige snøværet i Colorado, og fortsatt hadde sommerdekk på bilen.

- Jeg kom ned en ubrøytet ni graders bakke, som er sinnsykt bratt. Det var allerede en bil i grøften til venstre og en til høyre. Jeg pumpet bremsene for å få ned farten, men visste ikke at bak veikanten var det et bratt fall.

Ifølge politiet skal Jesses kraftige støtfanger av stål ha reddet livet hans.

- Bilen fikk skader for over 70 000 kroner, men jeg er i hvert fall i live til å snakke om det, sier han til Radaronline.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her gjør hun kjæresten sjalu med «Ungkaren»-Christopher