RIKETS RØST: Jonna er blant annet kjent fra "Rikets Røst" på TV 2. Her sammen med Otto Jespersen. Foto: Oslo
RIKETS RØST: Jonna er blant annet kjent fra "Rikets Røst" på TV 2. Her sammen med Otto Jespersen. Foto: OsloVis mer

TV-stjerne kranglet heftig på Gullruten

Jonna Støme slo en bergenser i ansiktet etter en heftig krangel lørdag kveld.

SEHER.NO: Jonna Støme (29) hygget seg på Gullruten i Bergen på lørdag, men kvelden fikk en brå slutt da TV-stjernen havnet i kraftig munnhuggeri med en bergenser utenfor Hotel Norge.

For å få slutt på krangelen skal Jonna ha slått bergenseren i ansiktet før han forsvant inn på et utested, melder Se og Hør.

- Bergenseren kjente igjen Jonna Støme fra TV og ville slå av en prat. Støme var ikke interessert i å snakke med mannen og uttalte blant annet at han kom til å banke opp bergenseren dersom han ikke forsvant. Slik oppførsel er ikke akseptabel fra en kjent person. Støme burde tatt seg tid til å snakke litt, og samtidig holdt seg for god til å slå og hisse seg opp så til de grader, sier en person som fulgte krangelen til Se og Hør.

Men det er tydelig at det er ulike oppfatninger av krangelen:

- Det virket som bergenseren ble sur fordi Jonna Støme ikke sa hei i forbifarten. Han kom så etter Støme og var såpass hissig at TV-kjendisen oppfattet ham som truende. Slaget med flat hånd var et uttrykk fra Støme om at bergenseren måtte gi seg, sier en annen som så krangelen til bladet.

Jonna Støme ønsker ikke å kommentere hendelsen overfor bladet. Hendelsen er ikke anmeldt.

Seher.no var til stede i Bergen og fulgte Gullruten 2008. Se intervjuer med vinnere og tapere og andre feststemte kjendiser her.

LES OGSÅ: Løp inn med sin nye kjæreste