Tyler Blackburn:

TV-stjerne kommer ut av skapet

- Mitt mål er å føle meg så lykkelig og fri som overhodet mulig.

STÅR FREM: Skuespiller Tyler Blackburn står nå frem som bifil, etter å ha undertrykt følelsene siden tenårene. Foto: NTB Scanpix
STÅR FREM: Skuespiller Tyler Blackburn står nå frem som bifil, etter å ha undertrykt følelsene siden tenårene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Tyler Blackburn (32) er for mange kjent som Caleb Rivers i tenåringsserien «Pretty Little Liars», og i spin-off-serien «Ravenswood».

Det siste året har 32-åringen vært opptatt med rollen som den homofile krigsveteranen Alex Manes i tv-serien «Roswell, New Mexico», en rolle som skal ha gjort sterkt inntrykk på stjernen.

I et intervju med LHBT-magasinet Advocate står han nå nemlig selv frem som bifil.

Mørke perioder

I intervjuet forteller Blackburn om en oppvekst preget av mobbing. Skam og selvhat førte til mørke perioder i livet, og gjorde at han undertrykte sider av seg selv som han følte ikke ble akseptert av andre.

Nå er Blackburn lei av å bekymre seg over hva alle andre skal tenke om han. Med mål om å endelig føle seg lykkelig og fri, står han frem som bifil.

KJENT SERIE: Tyler spilte lenge i «Pretty Little Liars». Her sammen med Shay Mitchell, som spiller Emily Fields, Troian Bellisario, som spiller Spencer Hastings og Lucy Hale, som spiller Aria Montgomery. Foto: Warner Bros / Discovery
KJENT SERIE: Tyler spilte lenge i «Pretty Little Liars». Her sammen med Shay Mitchell, som spiller Emily Fields, Troian Bellisario, som spiller Spencer Hastings og Lucy Hale, som spiller Aria Montgomery. Foto: Warner Bros / Discovery Vis mer

- Jeg ønsker bare å føle meg sterk i min egen kropp, i mitt eget sinn og i mitt eget hjerte, sier han, og forteller åpenhjertig:

- Jeg har identifisert med som bifil helt siden jeg var en tenåring.

- Undertrykte følelsene

I intervjuet forteller han at han tidlig i 20-årene var i flere lengre forhold med kvinner, men at han aldri har følt seg helt tilfredsstilt med det. Han har nemlig også hatt en underliggende nysgjerrighet overfor menn.

ÅPENHJERTIG: Skuespilleren forteller åpent om en fortid med mobbing og dystre tanker i barndommen. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: Skuespilleren forteller åpent om en fortid med mobbing og dystre tanker i barndommen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han forteller også at det var presset han følte om å definere seg som enten homofil eller heterofil som førte til at han har undertrykt følelsene siden han var tenåring. Også fra det homofile miljøet.

- Jeg hørte så mye fra det homofile miljøet om at biseksualitet var noe tull eller en lettvint utvei, og det hang ved meg. Jeg følte press fra alle kanter til å finne ut av min egen seksualitet, sier han i intervjuet.

Det er rollen som homofil krigsveteran som skal ha fått stjernen til å reflektere over sine personlige utfordringer og som skal ha inspirert ham til å stå frem med sin legning.

- Jeg forsto følelsen av å være undertrykt. Jeg forsto problemene med min far og hvordan jeg gjerne ville aksepteres av ham. Jeg forsto hvordan det er å ha lyst til noe, men å være redd for det. Jeg forsto selvtillitsproblemer, forteller han i intervjuet.

MED KOLLEGAENE: Her er Tyler Blackburn sammen med flere av kollegene fra sesongpremieren av «Pretty Little Liars» i 2017. Foto: Shutterstock /NTB Scanpix
MED KOLLEGAENE: Her er Tyler Blackburn sammen med flere av kollegene fra sesongpremieren av «Pretty Little Liars» i 2017. Foto: Shutterstock /NTB Scanpix Vis mer

Ga ut låt

Blackburn har, som nevnt, spilt rollen som Caleb Rivers gjennom hele syv sesonger av den populære tv-serien «Pretty Little Liars».

Den amerikanske TV-serien er satt til den fiktive byen Rosewood, og handler om en venninnegjeng som mister kontakten når «lederen» av gjengen forsvinner. Ett år senere begynner de å motta mystiske meldinger fra en anonym person som truer med å offentliggjøre alle deres hemmeligheter.

Rollen i TV-serien var Bluckburns gjennombrudd, og rollen som Caleb har blant annet har gitt Blackburn tre «Teen Choice Award»- priser.

Selv om 32-åringen er mest kjent for sine roller på TV-skjermen, har han den siste tiden også forsøkt seg som artist. Nylig ga han ut låten «Can't Love Me» med artisten Novi. De to har også tidligere utgitt låten «Long Day».

LES OGSÅ: - Jeg gikk opp 32 kilo etter at jeg ble syk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer