MED SUPERSTJERNENE: Her er Andrews sammen med svømmekongen Michael Phelps og skuespiller Demi Moore under en prisutdeling. Foto: All Over Press
MED SUPERSTJERNENE: Her er Andrews sammen med svømmekongen Michael Phelps og skuespiller Demi Moore under en prisutdeling. Foto: All Over PressVis mer

TV-stjerne i nakenskandale

Ble filmet uten at hun visste det.

SEHER.NO: Sportsreporter for ESPN, Erin Andrews (31), fikk seg en overraskelse da en video av hun selv naken ble spredd rundt omkring på nettet.

Forrige uke dukket det opp en lavkvalitetsvideo av en naken Andrews som tuslet omkring på sitt eget hotellrom.

Det viste seg at reporteren - som Playboy har gitt tittelen "America's Sexiest Sportscaster" - ble filmet gjennom nøkkelhullet, uten at hun selv visste det.

Videoen skapte blest på nettet og fant veien til flere websider, før den senere ble fjernet.

Andrews begynte å jobbe for kanalen ESPN i 2004, og skapte overskrifter tidligere i år, da hun ble truffet i ansiktet av en ball under en baseball-kamp.

Den gangen lo hun av opptrinnet. Det gjør hun ikke nå, og truer med søksmål.

"Alene på sitt eget hotellrom, har Erin Andrews blitt videofilmet uten at hun selv visste om det. Hun er offeret for et lovbrudd og gjør nå det hun kan for å beskytte seg selv, samtidig som hun vil sørge for at andre ikke blir behandlet likt i fremtiden", sier hennes advokat i en pressemelding, skriver People.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Nå skal jeg være naken i hver film!