SJOKKET: - Jeg har aldri vært i en sånn ulykke fø, og derfor var det hele litt uvirkelig, sier Karl Sundby (i midten) om bilkrasjen han var utsatt for. Foto: TV 2
SJOKKET: - Jeg har aldri vært i en sånn ulykke fø, og derfor var det hele litt uvirkelig, sier Karl Sundby (i midten) om bilkrasjen han var utsatt for. Foto: TV 2Vis mer

TV-stjerne i dramatisk bilkrasj

- Jeg hadde aldri trodd noe slikt kunne skje meg, siere Karl Sundby.

SEHER.NO: «Hotel Cæsar»-stjernen Karl Sundby (56) kjørte i grøfta og rullet rundt på taket da han var på vei til en forestilling i Nord-Trøndelag. En halvtime etter ulykken sto han på scenen, skriver Trønder-Avisa.

56-åringen kom nemlig uskadd fra hendelsen, og fikk haik av en lokalfotograf opp til lokalet i Overhalla, der han skulle holde forestillingen om den svenske visesangeren Da Andersson.

- Det kom et plutselig snøvær, og jeg fikk en snurr på bilen på grunn av glatt vei. Jeg prøvde å rette den opp. Men bilen endte på taket i grøfta. Der ble jeg hengende i bilbeltet, mens både gitarer og forsterkeren jeg hadde med smalt i taket, forteller skuespilleren, som spilte hotellportieren Åge Nygård i TV-serien «Hotel Cæsar» fra 1998 til 2004, til VG.

Til avisen forteller Sundby at han opplevde velten som skremmende, og han legger ikke skjul på at han fikk litt sjokk da det gikk opp for ham hva som faktisk hadde skjedd.

- Jeg har aldri vært i en sånn ulykke fø, og derfor var det hele litt uvirkelig. At noe slikt kunne skje meg, det hadde jeg aldri trodd, sier Sundby.

Redningsmannskap kom raskt til stedet etter uhellet. Umiddelbart ble skuespilleren sjekket av ambulansepersonellet, som like etterpå kunne konstatere at han hadde kommet fra krasjen uten noen skader.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!   

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES MER OM CÆSAR: - Kjempetøft å spille en med bulemi