Bert Belasco

TV-stjerne funnet død

Skuespiller Bert Belasco ble bare 38 år gammel.

FUNNET DØD: Skuespiller Bert Belasco (i midten) ble søndag funnet død på et hotellrom. Her er han avbildet sammen med Clark Duke og David Paymer i TV-serien«I'm Dying Up Here» i 2018. Foto: Lacey Terrell / Everett Collection / NTB
FUNNET DØD: Skuespiller Bert Belasco (i midten) ble søndag funnet død på et hotellrom. Her er han avbildet sammen med Clark Duke og David Paymer i TV-serien«I'm Dying Up Here» i 2018. Foto: Lacey Terrell / Everett Collection / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Bert Belasco, best kjent fra TV-serien «Let's Stay Together», er død. Han ble bare 38 år gammel.

38-åringens far Bert Belasco sr. bekrefter dødsfallet til TMZ, og forklarer at sønnen ble funnet i går på et hotellrom i Richmond, Virginia.

Ble funnet død

Ifølge TMZ forberedte skuespilleren seg til en ny filmrolle, og befant seg på hotellet for å være i karantene før filminnspillingen.

Kjendisnettstedet skriver også at skuespillerens kjæreste ikke fikk tak i skuespilleren i løpet av helgen, og at hun derfor ba de ansatte på hotellet om å sjekke til ham.

Da de ansatte på hotellet kom inn på TV-stjernens hotellrom, fant de ham død. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent, men skuespillerens far tror at sønnen døde av en aneurisme.

Ifølge Lommelegen er aneurisme en avgrenset utvidelse på en arterie. En arterie er en pulsåre, det vil si en blodåre som frakter blod fra hjertet og ut til organene. Man kan også få aneurisme i form av en utbuktning i hjertemuskelveggen, som oftest etter et hjerteinfarkt.

Det er hyppigst snakk om aneurismer langs hovedpulsåra, aorta og i pulsårene i hjernen. Det farligste med aneurismer er at de kan sprekke og gi blødning. Det krever akutt kirurgi.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Kolleger i sorg

Kort tid etter at dødsfallet ble kjent, har flere venner og skuespillerkolleger delt sine kondolanser i sosiale medier.

«Knust over bortgangen til Bert Belasco - en talentfull, snill, ung mann som jeg hadde gleden av å jobbe sammen med flere ganger på« Let's Stay Together». Klem dine kjære godt. Det er ikke sikkert det kommer en morgendag», skriver skuespiller Jackée Harry (64) på Twitter.

Skuespiller og venn av Belasco, Yvette Nicole Brown (49), skriver på sin side at hun snakket med skuespilleren forrige uke.

«Han var glad og begeistret for sitt nye prosjekt, og alt det gode som skulle skje», er blant det Brown skriver.

Ifølge E Online var Belasco, som tidligere nevnt, mest kjent for rollen som Charles i BET-serien «Let's Stay Together». I fire sesonger mellom 2011 og 2014 spilte Bert en entreprenør som var forlovet med Stay Lawrence, spilt av skuespiller Nadine Ellis (49).

- Gikk bort altfor tidlig

I tillegg sikret skuespilleren seg roller i forskjellige TV-serier som «The Mick», «I'm Dying Up Here», «Key & Peele», «Justified» og «Pitch».

«Let's Stay Together»-kollega RonReaco Lee (44) vil minnes skuespilleren som et av de snilleste menneskene han noensinne har møtt.

«Hvis du kjente Bert visste du to ting: Han elsket filmen «Ghostbusters» og han ELSKET skuespill. Bert elsket å opptre mer enn noen skuespiller jeg noensinne har møtt. Og han var sinnssykt god på det også. Det var ikke en scene vi delte som jeg ikke likte. Mine bønner går til faren, stemoren og resten av familien og vennene hans. Hvil i fred, broren min. Du gikk bort altfor tidlig», skriver han på Instagram.

LES OGSÅ: - Folk må ikke spekulere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer