Bert Belasco

TV-stjerne funnet død

Skuespiller Bert Belasco ble bare 38 år gammel.

FUNNET DØD: Skuespiller Bert Belasco (i midten) ble søndag funnet død på et hotellrom. Her er han avbildet sammen med Clark Duke og David Paymer i TV-serien«I'm Dying Up Here» i 2018. Foto: Lacey Terrell / Everett Collection / NTB
FUNNET DØD: Skuespiller Bert Belasco (i midten) ble søndag funnet død på et hotellrom. Her er han avbildet sammen med Clark Duke og David Paymer i TV-serien«I'm Dying Up Here» i 2018. Foto: Lacey Terrell / Everett Collection / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Bert Belasco, best kjent fra TV-serien «Let's Stay Together», er død. Han ble bare 38 år gammel.

38-åringens far Bert Belasco sr. bekrefter dødsfallet til TMZ, og forklarer at sønnen ble funnet i går på et hotellrom i Richmond, Virginia.

Ble funnet død

Ifølge TMZ forberedte skuespilleren seg til en ny filmrolle, og befant seg på hotellet for å være i karantene før filminnspillingen.

Kjendisnettstedet skriver også at skuespillerens kjæreste ikke fikk tak i skuespilleren i løpet av helgen, og at hun derfor ba de ansatte på hotellet om å sjekke til ham.

Da de ansatte på hotellet kom inn på TV-stjernens hotellrom, fant de ham død. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent, men skuespillerens far tror at sønnen døde av en aneurisme.

Ifølge Lommelegen er aneurisme en avgrenset utvidelse på en arterie. En arterie er en pulsåre, det vil si en blodåre som frakter blod fra hjertet og ut til organene. Man kan også få aneurisme i form av en utbuktning i hjertemuskelveggen, som oftest etter et hjerteinfarkt.

Det er hyppigst snakk om aneurismer langs hovedpulsåra, aorta og i pulsårene i hjernen. Det farligste med aneurismer er at de kan sprekke og gi blødning. Det krever akutt kirurgi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer