TV-stjerne falt ned foss

Bam Margera ble fraktet til sykehus med store smerter etter kajakkulykke.

<strong>FRITT FALL:</strong> Slik så det ut da TV-stjernen Bam Margera og padleren Steve Fisher  lørdag satte utfor et 30 meters fossefal i Oregon i kajakk. Foto: Twitter
FRITT FALL: Slik så det ut da TV-stjernen Bam Margera og padleren Steve Fisher lørdag satte utfor et 30 meters fossefal i Oregon i kajakk. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Jackass»-stjernen Bam Margera er vant til å utføre halsbrekkende stunts foran TV-kameraene, men 32-åringen tok seg bokstavelig talt vann over hodet, da han lørdag skulle prøve å sette utfor en foss i kajakk.

Kort tid etter at han hadde lagt ut bilde av selv foran fossefallet i delstaten Oregon på over 30 meter, måtte Margera fraktes til sykehus med store smerter.

Ifølge nettsiden TMZ.com måtte Margera hasteoperes for brokk, og ligger fortsatt på sykehus for å få behandling for skadene han pådro seg.

Det er ikke kjent om den profesjonelle kajakkpadleren Steve Fisher, som var sammen med Margera da de satte utfor fossen, også ble sendt til sykehus.

Margera selv prøvde å smile av situasjonen, da han etter operasjonen la ut et bilde av seg selv i sykesengen på sin Twitter-side.

- Brokkoperasjon etter ett kajakkfall på over 30 meter, skrev han til sine fans.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Spanskekongen hasteoperert etter ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer