TV-stjerne døden nær etter brystoperasjon

Mottok sjokkerende legebehandling.

SNAKKER UT: Nå forteller stjernen sin historie for å advare andre kvinner. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Nå forteller stjernen sin historie for å advare andre kvinner. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den australske stylisten Tabatha Coffey (41) har gjort stor suksess på amerikanske TV-skjermer, med sitt eget makeover-program, «Tabatha's Salon Takeover».

Men da TV-stjernen, som også har vært med i «The Tyra Banks Show» og «Shear Genius», skulle fikse på sine egne bryster, og oppjustere størrelsen fra B til D-cup, gikk det forferdelig galt.

- Det kjentes ut som noe sprakk, som om noen hadde slått meg i brystet. Jeg gikk inn på badet, og da så jeg at mitt venstre bryst hadde svulmet opp, helt opp til skulderen, sier hun til britiske Daily Mail.

Det var en pulsåre som hadde sprukket, og skapt innvendige blødninger. Kirurgen ankom sykehuset for å gi stjernen behandling, men istedenfor å bytte ut implantatet, brukte legen det samme.

Blødningen ville ikke stoppe, og kirurgen måtte operere en tredje gang. Også denne gang brukte han det samme implantatet.

Nettstedet FitPerez.com skriver at TV-stjernen var døden nær som følge av operasjonene.

Tabatha fant seg til slutt en ny kirurg som fortalte henne at implantatet var alt for stort for kroppen hennes, og burde aldri vært operert inn.

Men før hun fikk operert for det som forhåpentligvis skulle bli siste gang, åpnet såret seg, og implantatet begynte å falle ut. Dette resulterte i at stjernen måtte fraktes i all hast til sykehus, der hun fikk insatt et kateter som måtte være på plass i tre måneder.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Avslørte kirurgi på direkten