TV-stjerne arrestert med heroin

Stilte nylig opp for å hjelpe rusmisbrukere...

STØTTET RUSMISBRUKERE: Bildet av Neiers er tatt i september under et arrangement for å rette fokus mot rusmisbrukere. Foto: Stella Pictures
STØTTET RUSMISBRUKERE: Bildet av Neiers er tatt i september under et arrangement for å rette fokus mot rusmisbrukere. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Reality-stjernen Alexis Neiers (19) ble denne uken arrestert for besittelse av heroin. Det skriver nettstedet E! Online.

Neiers soner prøvetid etter at hun ranet Orlando Blooms hus i fjor, og politiet var på et rutinebesøk da de oppdaget stoffet.

Ifølge nettstedet skal patruljen ha funnet heroin av typen «black tar» (sort tjære, red. anm.). Det ble også funnet brent folie, som er vanlig under bruk av det ulovlige stoffet, samt et falskt førerkort.

Neiers ble fraktet til fengsel og er siktet for å ha brutt prøvetiden, for besittelse av et ulovlig stoff, besittelse av utstyr brukt sammen med stoffer, og identitetstyveri.

Stjernen stilte i september opp på et arrangement der formålet var å rette fokus på folk som sliter med alkohol og narkomisbruk.

Da 19-åringen ble arrestert og fotografert i fengselet, hadde hun på seg en t-skjorte med skriften «Free Bird» på.

- Ganske ironisk, ikke sant?, skriver nettstedet x17online.com.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Han er helt knust