<strong>STJERNE:</strong> David Cassidy ble superstjerne takket være rollen som Keith Partridge i 70-tallsserien «The Partridge Family».
STJERNE: David Cassidy ble superstjerne takket være rollen som Keith Partridge i 70-tallsserien «The Partridge Family». Vis mer

TV-stjerne arrestert for fyllekjøring

Var nær ved å krasje bilen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere TV-stjerne David Cassidy (60) ble onsdag arrestert av politi i Florida etter at han var nær ved å krasje bilen sin på motorveien.

60-åringen ble superstjerne gjennom rollen som Keith Partridge i 70-tallsserien «The Partridge Family», og var også et av 70-tallets største tenåringsidoler, og hadde en suksessfull karriere som artist.

Cassidy, som fortsatt jobber som artist, ble arrestert etter at politiet fikk mistanke om at han kjørte i alkoholpåvirket tilstand. Og etter at politiet hadde tatt promilletest, viste det seg at han hadde en promille langt over den lovlige grensen, skriver Fox News.

Cassidy fortalte politiet at han hadde drukket et glass vin til lunsj og tatt et par smertestillende noen timer før han ble stoppet. Testene viste imidlertid at stjernen hadde drukket langt mer enn det, og en halvtom bourbon-flaske skal også ha blitt funnet i bilen hans.

60-åringens talsperson, Jo-Ann Geffen, sier til TMZ.com at klienten hennes innrømmet å ha tatt smertestillende og at han var sliten etter å ha deltatt i en begravelse, men at han nekter for å ha vært full.

Det står ingenting om arrestasjonen på Cassidys offisielle nettsider, og det siste som står oppført er at en konsert han holdt i Ukraina i 1989 har blitt lagt ut på YouTube.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fyllekjørte for andre gang på åtte måneder


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer