ARRESTERT: Søndag ble Heather Locklear arrestert etter mistanke om at hun hadde vært involvert i en bilkrasj.  Foto: All Over Press
ARRESTERT: Søndag ble Heather Locklear arrestert etter mistanke om at hun hadde vært involvert i en bilkrasj. Foto: All Over Press Vis mer

TV-stjerne arrestert etter bilkrasj

Skuespillerinnen er mistenkt for å ha «stukket fra åstedet».

SEHER.NO:  Tidligere «Melrose Place»-stjerne Heather Locklear (48) ble arrestert av politiet i Westlake, California tidlig søndag morgen i forrige uke.

Ifølge Daily Mail skal skuespillerinnen ha blitt anholdt etter mistanke om at hun var involvert i en bilkrasj, hvor blant annet et skilt skal ha blitt meid ned.


48-åringen er også mistenkt for å ha stukket fra «åstedet».

Det var på North Ranch Country Club i Westlake at krasjet skal ha skjedd, og en av naboene til klubben skal ha ringt politiet etter at hun hørte et stort smell midt på natten. 

Ifølge kilder skal rester av en bil ha vist at det var Locklears sorte BMW som var involvert i krasjet. Og skuespillerinnen, som bor i nærheten av åstedet, ble arrestert søndag etter at politiet fant skader på bilen hennes.


- Locklear ble ikke arrestert sånn teknisk sett. Hun ble ikke lagt i håndjern, eller tatt med ned til stasjonen, for dette er bare en mindre sak. Vi har ikke noe særlig bevis for at alkohol var involvert, og vi vet ikke om noen andre var i bilen sammen med henne på tidspunktet, sier Ross Bonfigo, talsperson for politiet. 

Ifølge Locklears advokat, Blair Berk, er det fortsatt uvisst hva som vil skje i saken. 

- Ms. Locklear fikk en bot siden hun er den registrerte eieren av bilen. Hun ble aldri tatt med til politistasjonen og saken blir fortsatt etterforsket, da det fortsatt er usikkert hvem som kjørte bilen, sier Berk. 

Skuespillerinnen må møte i retten 17. mai.


Dette er langt fra første gang Locklear har vært involvert med politiet.

I 2008 ble hun arrestert for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand i Santa Barbara.

Den gang slapp hun unna med bøter og betinget straff.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette stemmer ikke