TV-stjerne angrepet på pub

- Fyren hoppet fram og slo ham i ansiktet.

BLE SLÅTT I FJESET: En kveld på puben med venner for å se fotballkampen mellom Barcelona og Arsenal, endte med at den britiske programlederen Ant McPartlin ble slått i fjeset av en ukjent mann. Foto: Stella Pictures
BLE SLÅTT I FJESET: En kveld på puben med venner for å se fotballkampen mellom Barcelona og Arsenal, endte med at den britiske programlederen Ant McPartlin ble slått i fjeset av en ukjent mann. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den britiske TV-stjernen Ant McPartlins kveld på puben med venner endte med dramatikk, da han onsdag ble slått i fjeset foran sjokkerte vitner.

Den ukjente unge mannen skal ifølge The Sun ha ropt «Hvor er kjæresten din?», og angrepet den populære programlederen da han ikke svarte.

- Ant reagerte ikke, og fyren svarte med å slå ham i fjeset. Ant snublet bakover, noe som førte til at det brøt ut en stor slåsskamp. Flere løp til for å hjelpe Ant, mens andre holdt tilbake angriperen, sier et øyenvitne til The Sun.

Etter å ha blitt kastet ut fra puben Barely Mow, skal angriperen ha ventet på Ant (35) - som i Storbritannia er kjent som en del av duoen «Ant & Dec» sammen med programlederkollegaen og vennen Declan Donnelly.

Da Ant forlot stedet skal angriperen igjen ha begynt å skjelle ham ut, men denne gangen skal TV-stjernen ha kommet seg unna før det ble håndgemeng.

Saken skal foreløpig ikke ha blitt anmeldt.

En talsperson for Ant McPartlin bekrefter episoden til The Sun, men vil ikke kommentere den ytterligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mann drept under TV-innspilling