RUTINERT STJERNE: Jeffrey Tambor er fortsatt i full vigør som skuespiller på film og TV. Her er han i en scene fra TV-serien "Twenty Good Years" med skuespillerkollegene John Lithgow og Jane Leeves. Foto: All Over Press
RUTINERT STJERNE: Jeffrey Tambor er fortsatt i full vigør som skuespiller på film og TV. Her er han i en scene fra TV-serien "Twenty Good Years" med skuespillerkollegene John Lithgow og Jane Leeves. Foto: All Over PressVis mer

TV-stjerne (64) ble tvillingpappa!

Snart kan den modne skuespilleren åpne egen barnehage...

SEHER.NO:  64-åringen Jeffrey Tambor er en av Hollywoods mest rutinerte skuespillere med suksessroller i TV-serier som "The Larry Sanders Show" og "Arrested Development" bak seg i løpet av sin 33 år lange karriere.

For øyeblikket er Tambor i full gang med en rolle som detektiv i den kommende filmen "Lucky", men det er ikke bare på lerretet han er i full vigør.

4. oktober ble nemlig senioren og hans kone Kasia (41) foreldre til to små tvilling-gutter, ifølge People. De to sønnene har fått navnene Hugo Bernhard og Eli Nicholas.


Dermed blir det tett med småbarn i 64-åringens hus. Fra før har nemlig paret sønnen Gabriel Kasper (3 1/2) og datteren Eve Julia (2 1/2).

- Alle er lykkelige og sunne, sier Tambors talsmann til People.

Tambor har i tillegg en voksen datter fra et tidligere ekteskap.

 Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: - Slik mistet jeg gravid-fettet