TV-stjerne (32) døde

Kreftsyke Diem Brown tryglet fansen om råd og støtte kun tre dager før hun døde.

GIKK BORT: Den amerikanske TV-stjernen Diem Brown er død, bekrefter People.com. Den sporty reality-stjernen fikk kreftdiagnosen for tredje gang for knappe tre måneder siden. Her er hun avbildet på «Us Weekly Most Stylish New Yorkers of 2014»-feiringen i New York for to måneder siden. Foto: All Over Press
GIKK BORT: Den amerikanske TV-stjernen Diem Brown er død, bekrefter People.com. Den sporty reality-stjernen fikk kreftdiagnosen for tredje gang for knappe tre måneder siden. Her er hun avbildet på «Us Weekly Most Stylish New Yorkers of 2014»-feiringen i New York for to måneder siden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For kanppe tre måneder siden ble det kjent at MTV-stjernen Diem Brown (32) var blitt rammet av kreft for tredje gang. Nå har hun gått bort, melder People.

«Real World/Road Rules Challenge»-stjernen ble hasteoperert i august etter en dramatisk kollaps. Da fant legene flere svulster i tarm- og mageregionen hennes.

Forrige måned fortalte hun til People at kreften hadde spredd seg til leveren og lymfeknutene hennes.

- Det var et sjokk for meg, jeg ble helt målløs. Det knuste virkelig litt av pågangsmotet mitt, uttalte 32-åringen dengang. 

Venner og familie av TV-stjernen har denne uken samlet seg ved sykesengen hennes på New York City Hospital, ettersom tilstanden hennes ble forverret.

Ifølge UsWeekly bad Brown om råd og støtte fra fansen sin tirsdag, kun tre dager før hun døde.

VENNINNER: Diem Brown med venninne og E! News-korrespondent Alicia Quarles (t.h) for knappe to måneder siden. Helt til det siste prøvde Alicia å støtte og hjelpe henne.  Foto: All Over Press
VENNINNER: Diem Brown med venninne og E! News-korrespondent Alicia Quarles (t.h) for knappe to måneder siden. Helt til det siste prøvde Alicia å støtte og hjelpe henne. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

«Jeg trenger bønner og råd, legene mine ser ut til å gi opp, men jeg verken vil eller kan gi meg (...) Trenger bønner, råd, støtte og at noen strekker ut en hånd. Nei er ikke et alternativ. Kontakt Alicia Quarles (korrespondent for E!News, journ.anm). Vi vet at det finnes håp og hjelp», ble det twitret fra Twitter-profilen hennes.

Hun hadde nylig begynt på en ny cellegiftkur, og ifølge UsWeekly skulle hun gjennomgått sin andre behandling av totalt fem tirsdag neste uke.

Drømte til det siste

Brown, som har delt livet med kreften på en egen blogg for People, skal ha holdt motet oppe også etter at hun fikk vite om den alvorlige spredningen av kreften.

- Jeg tror på målene mine, fordi jeg tror at jeg skal klare dette. Jeg skal få meg familie og gifte meg, hele den amerikanske «2½ barn og hvitt stakittgjerde»-drømmen. Dette er veldig viktig for meg, fordi det innebærer en fremtid på lang sikt, sa den tapre TV-profilen til People i oktober.

Diem Brown ble første gang diagnostisert med eggstokkreft som 23-åring. I 2012 kom kreften tilbake, men også den gangen klarte hun å komme seg igjennom sykdommen.

I løpet av de årene hun levde med kreftsykdommen, ble Brown en talsperson og inspirasjonskilde for andre som kjemper med lignende sykdommer.

LES OGSÅ: Knust etter rystende dødsbeskjed

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer