Eddie Hassell

TV-stjerne (30) skutt og drept

Skuespiller Eddie Hassell ble erklært død på sykehuset etter en skyteepisode.

DØD: Skuespiller Eddie Hassell er død. Han ble bare 30 år gammel. Her er han avbildet i 2013. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
DØD: Skuespiller Eddie Hassell er død. Han ble bare 30 år gammel. Her er han avbildet i 2013. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Eddie Hassell, kjent fra tv-serien «Surface» er død, han ble bare 30 år gammel. Det melder Variety.

Hassells manager bekrefter dødsfallet til Variety.

Ifølge CNN uttaler politiet i Grand Praire i Texas i en pressemelding at de rykket ut til skyteepisoden søndag morgen. Der fant de skuespilleren med skuddskader.

Videre i pressemeldingen kommer det fram at politiet transporterte skuespilleren til sykehus hvor han seinere ble erklært død.

Under etterforskning

Motivet er foreløpig under etterforskning og politiet ber om hjelp til å identifisere en mistenkt eller flere mistenkte, og tilbyr en belønning opp mot 2500 amerikanske dollar for informasjon. Det tilsvarer nesten 24 000 norske kroner.

Instagram har Hassells kjæresten delt en hyllest. Innlegget inneholder flere bilder av paret sammen.

«Jeg elsket deg mer enn himmelen i Texas. Du gjorde meg galere enn noen jeg noensinne har møtt, og jeg elsket hver bit av deg. Hvil i fred. Du vil alltid ha hjertet mitt», er blant det hun skriver.

Eddie Hassell ble født 16. juli 1990 i Corsicana i Texas. Han hadde flere små roller gjennom 2000 og 2010, spesielt som Clay i filmen «The Kids Are All Right» med Julianne Moore og Mark Ruffalo i hovedrollene.

Hassell spilte også rollen som Phil Nance i NBC-serien «Surface» sammen med Leighton Meester og Lake Bell.

30-åringen har også vært å se i tv-programmer som «Studio 60 on the Sunset Strip», «Jimmy Kimmel Live!», «Oliver Beene», «Joan of Arcadia», «Til Death», «Southland» og «Bones».

Aktiv mann

Utover sin rolle i «The Kids Are All Right» har Hassell hatt roller i filmer som« 2012», «The Family Tree», «Family Weekend», «House of Dust», «Warrior Road» og «Bomb City». Sistnevnte film vant publikumsprisen i 2017 på Dallas International Film Festival.

Ved siden av skuespill var Hassell en ivrig surfer og skateboarder.

- Skateboarding har vært en stor del av livet mitt, det fikk meg også til å få være med i reklamer. Jeg var fan av ridning og rodeo i Texas, og da jeg flyttet til Los Angeles ble jeg interessert i skateboard. Jeg utførte alle mine egne stunts. Jeg er fan av alt som har med brett å gjøre; surfing og wakeboarding, uttalte han i et intervju med Elle i 2013.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen mistet sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer