TV-stjerne (20) venter sitt andre barn

- Hun er livredd.

GRAVID IGJEN: Amber Portwood er bare 20 år gammel, men skal nå bli mamma for andre gang. Foto: All Over Press
GRAVID IGJEN: Amber Portwood er bare 20 år gammel, men skal nå bli mamma for andre gang. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: MTV-stjernen Amber Portwood (20) har ifølge Star Magazine funnet ut at hun er gravid og venter barn nummer to.

20-åringen tok en graviditetstest 4. desember, som var positiv. Dette var ikke helt etter planen for TV-kjendisen.

- Amber er livredd for hva som venter henne. Hun er glad i Leah (hennes første barn, journ. anm.), men ønsker ikke å bli bundet med en ny baby, sier en kilde til bladet.

Portwood ble svært kjent gjennom suksess-programmet «Teen Mom», der hun skapte sjokkbølger ved sin voldelige oppførsel mot barnefaren, Gary Shirley. Det hele endte med at barnevernet tok kontroll over datteren, og politiet i Indiana satte i gang en etterforskning basert på TV-bildene.

Nå har imidlertid 20-åringen fått foreldreretten til datteren tilbake, og funnet seg ny kjæreste. De siste månedene har hun også gått ned hele 30 kilo.

- Jeg så meg selv i speilet og tenkte: Dette liker jeg ikke. Jeg er bare 20 år gammel, jeg må komme meg i form. Nå føler jeg meg komfortabel i min egen kropp, sa hun tidligere til Us Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her lærer hun gravide kvinner å strippe