TV-skuffelse for Tone

"Skal vi danse"-gjengens cha cha cha og vals tente ikke TV-seerne.

SVIKTES AV SEERNE: To hundre tusen færre så Tone Damli Aaberge i sesongpremieren på "Skal vi danse?" enn snittet fra fjorårssesongen.  Foto: TV2
SVIKTES AV SEERNE: To hundre tusen færre så Tone Damli Aaberge i sesongpremieren på "Skal vi danse?" enn snittet fra fjorårssesongen. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nedtur!

Kun 485 000 så fredagens sesongpremiere - som ble vunnet av tidligere Idolfinalist Tone Damli Aaberge og dansepartneren Tom-Erik Nilsen - på TV2.

I fjor fulgte to hundre tusen flere Finn Schjøll & Co - mens hele en million tilskuere så Katrine Moholt vinne finaleduellen mot Guri Schanke.

En av forklaringene for  de lavere seertallene er at programmet har blitt flyttet fra søndag til fredag - i direkte konkurranse med Ivar Dyrhaugs  "Beat for beat" på NRK.

Informasjonsansvarlig Unn-Grethe Berge tror imidlertid seerne vil strømme til når utstemmingen begynner denne uken.

- Vi er fornøyd med starten, men tror det vil komme flere til utover høsten når det blir mørkere og kaldere ute, sier hun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer