«MILF Manor»

TV-sjokk: - Seriøst?

«Milf'ene» i den nye dating-serien «MILF manor» ble møtt med en stor overraskelse da innspillingen startet.

FIRE MILLIONER VISNINGER: Traileren til det nye realityprogrammet «Milf Manor» får internett til å koke. Video: Twitter/TLC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nye dating-serien «MILF Manor» på TLC skapte store diskusjoner i sosiale medier allerede i desember - før den i det hele tatt hadde premiere.

I serien blir åtte voksne kvinner sendt til Mexico i håp om å finne lykken med menn, eller gutter, en del yngre enn dem selv. Ifølge serien skal de være halvparten så gamle som dem.

«NAKED ATTRACTION»: I Finland har det populære programmet laget en spesialepisode. Video: Discoverry +/ Rød Løper Vis mer

«MILF» er en forkortelse for «mother I'd like to fuck», altså en mor/voksen kvinne, som brukeren av begrepet - en yngre person - ønsker å ha samleie med.

Den gangen diskuterte ivrige seere hva tvisten i serien kunne være. For på slutten av seriens trailer får de deltagende kvinnene møte de deltagende guttene - og damene reagerer på en slik måte at det kunne tyde på at alt ikke var som først antatt.

Nå har serien hatt premiere, og twisten er avslørt. Guttene «MILF'ene» skal kjempe om gunsten til er deres egne sønner, skriver ET.

Mødrene må altså se på mens de andre kvinnene prøver å kapre hjertet til sønnene som er med i programmet.

GLEDESTÅRER: I programmet «Good Sex» får par eksperthjelp, og får dette paret ender det hele i gledestårer. Video: Discovery+ Vis mer

Til nettstedet kan en av deltagerne, Shannan, avsløre hvordan hun reagerte på den spesielle avsløringen.

- Jeg tenkte «Åh, ok, dette ble veldig virkelig». Det var et ganske stort sjokk. Jeg har hengt med sønnen min før, men ikke nødvendigvis datet rundt ham. I hodet mitt er jeg sånn: «Herregud, seriøst?».

Shannan, som ble med i serien etter en skilsmisse og en kort pause fra dating, har sønnen Ryan som også deltar i programmet.

Mor og sønn visste i forkant av deltakelsen at de skulle bli med på samme datingshow, men duoen trodde trodde det var for å hjelpe hverandre med å finne kjærligheten.

TILBAKE: Endelig er «Industry» tilbake på HBO, og også denne sesongen blir det mye fest og mye ligging. Video: Rød Løper Vis mer

- Det hele var en overraskelse. Jeg trodde sønnen min skulle speide for meg, og jeg for han.

- Jeg ville være åpen for noe annet, og gi meg selv en sjanse til å se om jeg kan finne kjærligheten på en annen måte enn hva jeg vanligvis ville gjort, forteller Shannan videre.

Serien har sjokkert mange, og i den overnevnte traileren kommer to av deltakerne med pikante avsløringer.

- Jeg har en ekstremt høy sexlyst, forteller den ene.

- Unge menn har så mye energi og tenker utenfor boksen, forteller den andre.

LES OGSÅ: Uventet avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer