- TV-showet ødela ekteskapet mitt

Matt LeBlanc ble utbrent etter fiasko-serien.

ØDELA EKTESKAPET: Ifølge Matt LeBlanc ødela fiaskoserien «Joey» ekteskapet med Melissa McKnight. De to skilte lag i 2006 etter nesten tre års ekteskap.  Foto: Stella Pictures
ØDELA EKTESKAPET: Ifølge Matt LeBlanc ødela fiaskoserien «Joey» ekteskapet med Melissa McKnight. De to skilte lag i 2006 etter nesten tre års ekteskap. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Tidligere «Friends»-stjerne Matt LeBlanc (43) har vært ute av rampelyset de siste årene.

Og i et ferskt intervju med Seven magazine forteller 43-åringen, som har gjort comeback i tv-serien «Episodes», at det var fiaskoen med oppfølgerserien «Joey» som var blant årsakene til av han valgte å ta seg en pause fra skuespilleryrket, skriver Female First. 

LeBlanc mener at arbeidet med serien gjorde ham utbrent og ødela det nesten tre år lange ekteskapet med ekskona Melissa McKnight i 2006.

- Stresset med at showet ikke fungerte satte sitt preg på meg, og det gjennomsyret ekteskapet mitt, sier LeBlanc.

TV-stjernen tror imidlertid at skilsmissen var uunngåelig.

- Ekteskapet mitt var kanskje dømt til å gå skeis uansett, jeg vet ikke. Datteren min ble diagnostisert med et problem i hodet, og vi hadde en barnepike som solgte historien til avisene. Det var en mørk tid i livene våre, men jeg kom gjennom det. Sier de ikke at det som ikke dreper oss gjør oss sterkere? sier LeBlanc.

Skuespilleren, som fortsatt har et godt forhold til ekskona, deler omsorgsretten for datteren Marina, og bestemte seg for å ta en fem år lang pause fra rampelyset også for å få bedre tid til henne.

- Jeg var så utbrent etter «Joey». Jeg hadde rett og slett ikke lyst til å jobbe. Jeg ville ikke ha en plan, eller måtte være noe sted. Og jeg var i en posisjon der jeg hadde mulighet til det. Jeg ville tilbringe tid med datteren min. Hun er det viktigste i livet mitt, og det å tilbringe mer tid med henne er det beste jeg noen gang har gjort, forteller han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg farget håret konstant