Ulrikke Falch:

Tv-serien til Ulrikke Falch utsatt på ubestemt tid

- Det er et stort puslespill som skal legges.

UTSATT: Ulrikke Falch har rollen som programleder i NRK sitt nye program «F-ordet». Den skulle etter planen ha premiere i november, men er nå blitt utsatt. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet . Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
UTSATT: Ulrikke Falch har rollen som programleder i NRK sitt nye program «F-ordet». Den skulle etter planen ha premiere i november, men er nå blitt utsatt. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet . Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni i fjor ble det kjent at skuespiller og samfunnsdebattant Ulrikke Falch (22) debuterer som programleder i P3-dokumentarserien «F-ordet».

Serien skulle etter planen ha premiere høsten 2018, men har aldri nådd tv-ruta og er nå utsatt på ubestemt tid, skriver TV 2.no. Overfor TV 2 forklarer prosjektleder Nora Ibrahim i NRK at de fortsatt ikke vet når serien vil sendes.

- Som i alle produksjoner har det vært utfordringer som har dukket opp underveis som har gjort at produksjonen har tatt lenger tid enn antatt. Dette er helt vanlig og uproblematisk. Nå er alle opptak ferdig, og vi sitter og klipper programmet ferdig nå, sier Ibrahim til nettstedet.

- Vi jobber nå med å finne et godt publiseringstidspunkt. Når premieren blir vet vi ikke. Det er et stort puslespill som skal legges med alt innholdet vi lager i hele NRK.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Forskjellsbehandler

Det er fra tidligere kjent at Falch med programmet vil undersøke holdninger til kjønn og kjønnsroller, og i løpet av seks uker ønsker hun å overbevise elevene ved en vanlig videregående skole om at de er feminister.

- I Norge er vi veldig likestilte, men det finnes en del holdninger som gjør at vi forskjellsbehandler på bakgrunn av kjønn, uttalte Falch på NRKs høstlansering i juni i fjor.

Hun la til at det ikke bare er jenter som utsettes for press.

- Det gjør guttene også, og det må vi gjøre noe med.

Se og Hør har vært i kontakt med Ulrikke Falch, som ikke har noe å tilføye i saken.

Skuespiller Ulrikke Falch, kjent fra ungdomsserien «Skam», har selv slitt med spiseforstyrrelser. Nå bruker hun erfaringene sine for å hjelpe andre, forteller hun til «God kveld Norge». Vis mer

LES OGSÅ: Får ikke nok av sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer