DÅRLIGE TALL: Seertallene for "God Kveld Norge" har ikke vært noe å skryte av etter årets sesongstart. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
DÅRLIGE TALL: Seertallene for "God Kveld Norge" har ikke vært noe å skryte av etter årets sesongstart. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad Vis mer

TV-seerne svikter Dorthe

- Det har vært tøff konkurranse, sier TV 2 etter at "God Kveld Norge" har tapt 551.000 seere.

SEHER.NO: Dorthe Skappel (47) har hatt stor suksess som programleder, og fått TV-publikum over hele Norge til å benke seg foran skjermen i forbindelse med "God Kveld Norge" i flere år. Programmet hadde i 2009 en god høst, og lørdag den 18. oktober nådde programmet hele 741.000 seere.

I helgen hadde imidlertid programlederen og "God Kveld Norge" kun 190.000 seere.

Underholdningsprogrammet konkurrerte riktignok mot den norske finalen i Melodi Grand Prix, som ble fulgt av hele 1,369 milloner seere.

"God Kveld, Norge" hadde sesongstart den 30. januar, og da endte lørdagsunderholdningen på 280.000 seere. Dermed er snittet etter to sendinger på 250.000 seere.

Informasjonsmedarbeider i TV2, Katrine Wergeland, understreker imidlertid til Seher.no at TV 2 ikke er ordentlig i gang med lørdagssatsingen.

- Det har vært tøff konkurranse mot den norske finalen i Grand Prix, men vi håper at tallene går opp etter OL, sier Wergeland.

I starten av januar startet programmet "Ekstrem Lidenskap", hvor Dorthe Skappel også er programleder. Der har 47-åringen reist verden rundt og møtt folk som er lidenskapelig opptatt av forskjellige ting. Menneskene hun har møtt er litt ekstreme, veldig entusiastiske og passe gale, men programmet har likevel ikke fanget oppmerksomheten til særlig mange nordmenn. Etter tre sendinger har "Ekstrem Lidenskap" havnet på 265 000 seere i gjennomsnitt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er hun blitt bestemor