Wendy Williams:

TV-profilen støtter ektemannen etter utroskapsrykter

- Jeg kommer til å følge med, sier Wendy Williams.

FORSVARER EKTEMANNEN: Wendy William forsvarer ektemannen etter at Daily Mail publiserte en artikkel om hans «hemmelige dobbeltliv». Foto: Greg Allen / NTB scanpix
FORSVARER EKTEMANNEN: Wendy William forsvarer ektemannen etter at Daily Mail publiserte en artikkel om hans «hemmelige dobbeltliv». Foto: Greg Allen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør): Wendy Joan Williams-Hunter (53) er en av USAs mest populære programledere, og har hatt stor suksess med «The Wendy Williams Show».

Hver episode av programmet begynner med segmentet «Hot Topics», som fokuserer på tabloide nyheter og kjendiser. Denne gangen er det 53-åringen selv som befinner seg i søkelyset.

Som kjendiser flest, må også programlederen forholde seg til ryktespredning - både sanne og usanne.

Tar mannen i forsvar

Den siste tiden har det nemlig versert rykter om at ektemannen, Kevin Hunter (46), har vært utro mot henne over en lengre periode.

Forrige uke publiserte Daily Mail en artikkel som tok for seg ektemannens «hemmelige dobbeltliv». Ifølge den britiske avisen har Kevin hatt en affære med en yngre massør i ti år.

Wendy Williams talsmann, Ronn Torossian, avkreftet dog ryktene.

Onsdag tok hun derimot selv opp ryktene i «Hot Topics», og det var liten tvil om hva hun tenkte angående saken.

Gift i 20 år

- Jeg skal gå rett på sak. Pow, pow. Dere trenger bare å google ham for å se hva som er saken. Dere kan tro hva dere vil, men jeg støtter mannen min, sa hun og viste stolt frem gifteringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer