FORSVARER EKTEMANNEN: Wendy William forsvarer ektemannen etter at Daily Mail publiserte en artikkel om hans «hemmelige dobbeltliv». Foto: Greg Allen / NTB scanpix
FORSVARER EKTEMANNEN: Wendy William forsvarer ektemannen etter at Daily Mail publiserte en artikkel om hans «hemmelige dobbeltliv». Foto: Greg Allen / NTB scanpix Vis mer

Wendy Williams:

TV-profilen støtter ektemannen etter utroskapsrykter

- Jeg kommer til å følge med, sier Wendy Williams.

Publisert

(Seoghør): Wendy Joan Williams-Hunter (53) er en av USAs mest populære programledere, og har hatt stor suksess med «The Wendy Williams Show».

Hver episode av programmet begynner med segmentet «Hot Topics», som fokuserer på tabloide nyheter og kjendiser. Denne gangen er det 53-åringen selv som befinner seg i søkelyset.

Som kjendiser flest, må også programlederen forholde seg til ryktespredning - både sanne og usanne.

FAMILIE: Wendy Williams og Kevin Hunter er i hardt vær for tiden. Her er paret fotografert sammen med sønnen, Kevin Hunter Jr., på vei til standupshow med Dave Chappelle i New York. Foto: NTB scanpix
FAMILIE: Wendy Williams og Kevin Hunter er i hardt vær for tiden. Her er paret fotografert sammen med sønnen, Kevin Hunter Jr., på vei til standupshow med Dave Chappelle i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tar mannen i forsvar

Den siste tiden har det nemlig versert rykter om at ektemannen, Kevin Hunter (46), har vært utro mot henne over en lengre periode.

Forrige uke publiserte Daily Mail en artikkel som tok for seg ektemannens «hemmelige dobbeltliv». Ifølge den britiske avisen har Kevin hatt en affære med en yngre massør i ti år.

Wendy Williams talsmann, Ronn Torossian, avkreftet dog ryktene.

Onsdag tok hun derimot selv opp ryktene i «Hot Topics», og det var liten tvil om hva hun tenkte angående saken.

Gift i 20 år

- Jeg skal gå rett på sak. Pow, pow. Dere trenger bare å google ham for å se hva som er saken. Dere kan tro hva dere vil, men jeg støtter mannen min, sa hun og viste stolt frem gifteringen.

Paret giftet seg nemlig i 1997, og i desember er det 20 år siden bryllupet. Wendy og Kevin har ett barn sammen, 17 år gamle Kevin Hunter Jr.

Hun vitset videre om at hun ikke kom til å legge saken helt bak seg, og at hun kommer til å følge ivrig med på ryktespredningen i tiden fremover.

- Forresten, så kommer jeg til å følge opp saken. Jeg antar at jeg må følge med for å finne ut som hva skjer.

GRÅT: Wendy Williams tok til tårene da hun snakket om sønnen i 2014. Foto: Skjermdump
GRÅT: Wendy Williams tok til tårene da hun snakket om sønnen i 2014. Foto: Skjermdump Vis mer

Gråt på TV

«The Wendy Williams Show» har blitt et fast stoppested for mange kjendiser, og flere overskrifter har blitt skapt i hennes sofa.

I 2014 skapte hun selv overskrifter etter at hun brøt ut i gråt foran kameraene. I sitt eget program avslørte Wendy at hun slet med forholdet til sin egen sønn, nevnte Kevin.

- Jeg fant ut dette for en stund siden, men jeg fikk det virkelig slengt i ansiktet denne helgen. Han er bare interessert i faren sin, dere vet hvordan 13-åringer er. Jeg var på samme måte da jeg var 13, men det knuser hjertet mitt, sa Wendy i programmet.

LES OGSÅ: - Britney frykter for sitt eget liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer